Co tu k🤬a ten pedalski filmik robi? Ps. Jak czytam te Wasze komentarze to mi się rzygać chce 🙄
Co tu k🤬a ten pedalski filmik robi? Ps. Jak czytam te Wasze komentarze to mi się rzygać chce 🙄
J🤬y kretyn nagrywa infrastrukturę krytyczną - c🤬j wie po co? Choroba psychiczna? Ruble kasuje za to?
podpis użytkownika
Quae nocent, docentTen gościu to j🤬y pedał, wk🤬iający ludzi uczciwie wykonujących swoje obowiązki.
Dziwię się, że jeszcze nikt mu porządnie nie doj🤬. Najwyraźniej ma za dużo zębów. Wywieź pajaca do lasu i porządnie nakopać po dupie. A na koniec pozabierać kamerki i telefon, rozebrać do naga i zostawić, żeby go op🤬liły komary i kleszcze.
Ten gościu to j🤬y pedał, wk🤬iający ludzi uczciwie wykonujących swoje obowiązki.
podpis użytkownika
Czy jest na sadisticu coś w rodzaju czarnej listy?!J🤬y kretyn nagrywa infrastrukturę krytyczną - c🤬j wie po co? Choroba psychiczna? Ruble kasuje za to?
I pyk! Kolejny. Dzisiaj moja lista tutejszych zjebów szybko się zapełnia.
Krytyczną infrastrukturę? No to pa na te tajne zdjęcia, których nikomu nie wolno pokazywać. Tylko nie mów nikomu, bo to nielegalne jest!
Serio ktoś w 2024 roku jeszcze używa takich zj🤬ych argumentów? To co widzisz w google widzi też każdy rosyjski satelita. Wojna na Ukrainie chyba jasno zweryfikowała ile te zdjęcia są warte. Nie wiem jakie filmy oglądałeś, ale w prawdziwym życiu bomba nie kasuje całego zakładu. Na ogół największe bomby dają radę rozwalić 1-2 budynki maks. Stąd potrzebne są odkładnie zdjęcia z bliska - zaraz po dronach największym dostawcą takich materiałów są lokalni zdrajcy - i tacy właśnie pożyteczni idioci. Nawet nie wiesz ile informacji z takiego nagrania może wyciągnąć wywiad rosyjski. Zadam Ci proste pytanie - chodzisz i nap🤬lasz foty i nagrania takich obiektów? A jeżeli nie to dlaczego? Co trzeba mieć w bani, żeby robić coś takiego?