Wiem, 偶e da艂o si臋 zrobi膰 lepszy opis, ale jestem na to zbyt wk馃がiony. Kto艣 z l偶ejszym pi贸rem pewnie doda odpowiedni komentarz.
podpis u偶ytkownika
Lewactwo to faszy艣cipodpis u偶ytkownika
Lewactwo to faszy艣ciTo g艂膮b by艂e艣. Jak mo偶na wierzy膰, 偶e odej艣cie od podstawowych zasad to post臋p? Ko艣ci贸艂 jest jaki jest, ale problemy zacz臋艂y si臋 od odej艣cia ludzi od wiary. Od wiary, nie od ko艣cio艂a. Dop贸ki ludzie wierzyli w podstawowe warto艣ci, nie by艂o takich odchy艂贸w, a i relacje mi臋dzyludzkie by艂y zdrowsze.
podpis u偶ytkownika
Kto rz膮dzi przesz艂o艣ci膮, w tego r臋kach jest przysz艂o艣膰; kto rz膮dzi tera藕niejszo艣ci膮, w tego r臋kach jest przesz艂o艣膰.30 lat temu by艂em prawicowy, g艂osowa艂em nawet na UPR i nienawidzi艂em SLD. Dzi艣 mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim by艂em debilem, ale na szcz臋艣cie cz艂owiek (jak wida膰 po powy偶szym po艣cie nie ka偶dy) z wiekiem m膮drzeje.
Jako nie wierz膮cy i nie praktykuj膮cy katolik lewak o prawicowych pogl膮dach, uwa偶am, 偶e nale偶y j馃が skrajn膮 lewic臋, skrajn膮 prawic臋, pis, konf臋 i ko艣ci贸艂 katolicki, bo to wyl臋garnia szale艅c贸w i najwi臋kszego z艂a.
czyli nie mo偶esz nazwa膰 si臋 cz艂owiekim o prawicowych pogl膮dach skoro g艂osujesz na PO, KO.
podpis u偶ytkownika
Si vis pacem, para bellum.Schizofreni膮 jest nazywanie si臋 prawicowcem i g艂osowanie na tzw zjednoczon膮 prawic臋. No chyba, 偶e co艣 si臋 zmieni艂o i teraz prawicowe pogl膮dy to rozbuchany do granic szale艅stwa socjal, rozdawalnictwo, kradzie偶e na setki miliard贸w, przyjmowanie setek tysi臋cy imigrant贸w z Afryki i Azji oraz komunistyczne metody rz膮dzenia.
Absolutnie jakakolwiek partia kt贸ra tego nie robi jest bardziej na prawo ni偶 te pisowsko konfiarskie zjeby.