Ja p🤬le... jak można kibicować Polskim klubom? Ja rozumiem Juventus, Chelsea lub Barcelona - to są kluby w których sportowcy potrafią grać, a Polska piłka nożna to dno dna. Samo kibicowanie tym patałachom powinno klasyfikować ludzi jako idiotów
![]()
a meczach twojej barcelonki 90% osób to pikniki, które przychodzą na mecz wp🤬lać orzeszki, a nie kibicować. .
podpis użytkownika
Ja pie**ole... jak można kibicować Polskim klubom? Ja rozumiem Juventus, Chelsea lub Barcelona - to są kluby w których sportowcy potrafią grać, a Polska piłka nożna to dno dna. Samo kibicowanie tym patałachom powinno klasyfikować ludzi jako idiotów
sam jesteś idiotą. chyba nigdy nie byłeś na meczu i nie poczułeś atmosfery kibicowania. muszę cię zasmucić, ale na meczach twojej barcelonki 90% osób to pikniki, które przychodzą na mecz wp🤬lać orzeszki, a nie kibicować. aha, a te wszystkie "wspaniałe oprawy", które widzisz w telewizji zostały wykonane przez specjalne firmy, które się tym zajmują, a nie przez kibiców, którzy sami muszą ogarniać jakoś hajs na takie zabawy, jak to ma miejsce w Polsce.