Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
mcgvr - fakt, nie ma błedów na banerze i dlatego uważasz się za kibica nie kibola?
Dlatego jesteś "ZA" podżeganiem do nienawiści narodowej?
A wiesz, że z Polaczków takich jak Ty też się śmieją?
A z garbatych i rudych też się smiejesz prostaku?
A mi się tam podobało. Ma swój smaczek i c🤬j, że się wielkiej w dupe lewackiej tolerancji nie podoba. Jak to powiedzieli w KMP " jak ci się nie podoba to się k🤬a wyprowadź ".
Z punktu widzenia rywalizacji i militarnego to jest wróg wiedz nie widzę powodu do pisania transparentu " Witajcie bracia litwini, może kawy lub herbaty ? Zapraszamy na ciastko po meczu ".
To nie są negocjacje gospodarcze tylko zawody, turniej, rywal.
mcgvr - fakt, nie ma błedów na banerze i dlatego uważasz się za kibica nie kibola?
Dlatego jesteś "ZA" podżeganiem do nienawiści narodowej?
A wiesz, że z Polaczków takich jak Ty też się śmieją?
A z garbatych i rudych też się smiejesz prostaku?
A Pan wie czym jest ironia ?
Nie utożsamiam się ani z kibicami ani z kibolami.
Proszę wyjaśnić mi, w którym momencie mojej wypowiedzi jestem za podrzeganiem do jakiejkolwiek nienawiści narodowej?
Coś kolejorzowi nie pomogły te transparenty...Piękny pokaz chamstwa kibiców Lecha. Ale zmieniając temat, śmieszą mnie ludzie którzy uważają się za inteligentnych bo "bieganie za piłką jest dla frajerów i debili" Widać, że komuś koledzy nie podawali piłki w dzieciństwie, bo nie potrafił jej nawet kopnąć. A piłka nożna jest piękną grą, a przynajmniej była. Teraz to banda aktorów i lecących na kase chłopaczków.
Powiem tak, Lech pół roku temu starał się o Litewskiego piłkarza: Arvydasa Novikovasa
Za ten transparent powinni ukarać Lecha pustymi stadionami..
Właśnie k🤬a pokazali Litwini gdzie mają Paniczów z Poznania! Wilno jest w Europie a Poznań na jej obrzeżach..
Qleczko... ale trochę kultury można zachować nie? a także uniknąć publicznego znieważenia, a transparent ewidętnie ładuje w naród Litewski