Smutne że tu lemingiem nazywany jest każdy kto uznaje oficjalną wersję katastrofy. Jestem ciekaw na jakiej podstawie osoby nie będące "lemingami" oceniają to zdarzenie. Ile wśród konspiratorów jest inżynierów lotniczych, pilotów itp. Póki co nie jest nikt w stanie potwierdzić hipotez stawianych przez komisje Marcinkiewicza. Za to za oficjalnym raportem stoi fizyka której nawet Kaczyński nie zmieni choćby się miał zesr*ć.
Pozdrawiam Leming
3 lata inżynierii lotniczej za mną. A za tobą @pesanserinusminor??
Bełkocze bez sensu, jak to miał w zwyczaju. Dobrze,że tym razem nie wyzwał jej od Stokrotek i nie wysapał, że jej jeszcze pokaże...I po co to przypominać? Był pożal się Boże prezydentem, bredzącym głupoty, prowadzącym politykę szkodzącą państwu polskiemu, popełniającymi gafę za gafą, wyśmiewanym w kraju i za granicą, dni do końca jego kadencji odmierzały liczniki na różnych stronach w necie. Nawet po śmierdzi dzieli Polaków razem ze swoim bratem kretynem. Po co wywlekać ten smutny rozdział polskiej historii? Niech spoczywa w spokoju.
podpis użytkownika
Nie bawią mnie polityczne żarty. Niektóre z nich wygrały w wyborach prezydenckich.Poza tym za wersją wybuchu jest profesor Binienda, jeden z konstruktorów dreamlinera, którego zakupem dla LoTu radzio sikorski się ostatnio chwalił
podpis użytkownika
Nie bawią mnie polityczne żarty. Niektóre z nich wygrały w wyborach prezydenckich.