Uuuu, widzę, że kolega podziwia panów w turbanach, z brodami, jebiących młodych chłopców i kozy...
Salam alejkum, brader, k🤬a twa mać...
PS
Dupsko myję dwa razy dziennie pod prysznicem, wycieram DOKŁADNIE po każdym sraniu, a ręce to nawet po szczaniu, więc mi nie p🤬l, że nasze chłopaki są gorsze od tych j🤬ych rezunów...
Nara![]()
Moi drodzy, miałem okazję odwiedzić słoneczne plaże w okolicach meczetów i wierzcie mi czysto było tylko w hotelu. Za bramą zaczynał się syf, wielki syf. Na lotnisku międzynarodowym w sraczu syf, przed sraczem jakiś Abdul odp... cy swoje mantry. Na wycieczce do Kairu na postoju w barze przykleiłem się do stołu, a w kiblu prawie zemdlałem. Kair to jeden wielki śmietnik. Ku..wa tu w Polsce jest ordnung i nie nikt nie pier..li że szmatogłowi są czyści.
Patrzcie kto daje piwa ru_ziolo. Same brudasy, filosemici i lewaczky.
Historia naszego kraju, dowodzi że brudasy trzeba wyp🤬alać sprzed przejścia granicznego, a nie ich wpuszczać i fascynować się ich kulturą srania i mycia niedomycia rąk.
Mamy już watahę żydostwa i ich gojów u władzy i na najwyższych stanowiskach, a żydzi to ich bracia (popatrzcie na ryje), więc promowanie zachowań muzułmańskich jest nie na miejscu.
Swoją drogą, gdy chodzi o wojenki między arabusami a żydostwem, wspomaganym gojami, to kibicuje arabom. Niech brudasy rozjebią żydów, a żydzi brudasów - sam Pan Bóg (jakiejkolwiek religii) wykazałby się wielką mądrością, gdyby tak się stało!