Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
W samochodzie była tylko kobieta i przeżyła o dziwo.
Ale jakie to teraz będzie życie - została ze smartem a miała ... hmm co ona w zasadzie miała - jest tu jakiś ekspert od analizy obrazu znawca samochodów ?
Nissan Rogue (2008-2013) AWD , w europie odpowiednik to Nissan Qashqai.
AI tak podpowiedziało na podstawie stopklatki z kamery. Potwiedzają to literki ROG na klapie, zdjęcie po wypadku
@Rob600:
@Pawehan:
@Ksy-Ksy
Nissan Rogue (2008-2013) AWD , w europie odpowiednik to Nissan Qashqai.
AI tak podpowiedziało na podstawie stopklatki z kamery. Potwiedzają to literki ROG na klapie, zdjęcie po wypadku
@:
@:
@
Brawo Ty .Ale rozszyfrować z tej pogietej blachy co to za auto.. Tylko po szczegółach rozkminiłem że to nie Subaru poświęcając na to całe 10 minut i dałem z siebie 30 procent. Tylni dyfer mi nie pasował i "pas przedni "