PS Startuje na Olimpiadzie w Tokio - jak to miło ze strony federacji, że to coś dopuścili, tak tęczowo i postępowo....
P🤬lę Tuska i jego powrót do k🤬idołu, ale od kiedy to on był jakimś orędownikiem tęczowych? Coś mnie ominęło te kilka lat temu czy TVPiS znów ludźmi manipuluje?
I wyobraźcie sobie bycie prawdziwą kobietą - zawodniczką. Całe życie starasz się być najlepsza, lata treningów, wyrzeczeń, a tu nagle jakiś przeciętny zawodnik z obciętym c🤬jem bez trudu cię pokonuje ze względu na elementarną biologię - to że mężczyźni mają naturalnie większą masę mięśniową, szczególnie w górnych partiach ciała, gęstsze kości itd.
Ja bym się czuł(a) jakby mi ktoś w ryj napluł.
Skończy się tak, że lewactwo jak zwykle zje własny ogon i za 20 lat będziemy zawody mężczyzn i zawody transów nazwane dla niepoznaki zawodami kobiet.
No i co z tego? Widziałeś bieg na setkę? Sami czarni. Widziałeś koszykówkę? Sami wysocy (zdarzają się sporadyczne wyjątki). To zawsze chodzi o naturalne predyspozycje. Dlaczego to akurat płeć jest tą jedną, jedyną chołubioną?
A właśnie zajebiście!!!
Niech wszystkie "postępowce" zobaczą czym to się wszystko skończy.
Niech lewackie Julki oglądają konkurencję kobiet z takimi dziwolągami.
Pojbeie im się w głowach jak zrozumieją, że kobiety nie są fizycznie sprawniejsze od mężczyzn.
Im szybciej to się zacznie, tym szybciej skończy.
IMO BARDZO DOBRZE, że to coś startuje jako kobieta.
No i co z tego? Widziałeś bieg na setkę? Sami czarni. Widziałeś koszykówkę? Sami wysocy (zdarzają się sporadyczne wyjątki). To zawsze chodzi o naturalne predyspozycje. Dlaczego to akurat płeć jest tą jedną, jedyną chołubioną?