Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Sadole to zawsze, że za gruba, że za chuda, że za bardzo wyćwiczona, bo biceps ma 40, większy niż oni sami. Pokarzcie te swoje królewny co r🤬acie na forum zbiorczym, to zobaczymy ile te p🤬lenie wasze warte.
Po pierwsze 40cm to ona nie ma, a po drugie to mniej niż mam ja. A brzydzi mnie nie jej brzuch, bo to nawet spoko, ciekawie gdyby tak zakręciła z k🤬sem w środku... Brzydzą mnie jej udziska, barki, szyja i dłonie.
Po pierwsze 40cm to ona nie ma, a po drugie to mniej niż mam ja. A brzydzi mnie nie jej brzuch, bo to nawet spoko, ciekawie gdyby tak zakręciła z k🤬sem w środku... Brzydzą mnie jej udziska, barki, szyja i dłonie.
A u ciebie męski kark, łapa i barki przyczepione do kobiety, jaką wywołuje reakcje? Mnie po prostu trochę brzydzi, i nie widzę w tym nic dziwnego. Przyszyty do dziewczyny penis czy broda, brzydzą mnie bardziej, ale to ten sam rodzaj antyestetyki.
Ja jestem romantykiem, wolę więc oddawać k🤬sa w delikatne drobniutkie dłonie czy wsadzać po łabędzie szyje