Żadną reakcją alergiczna, po prostu za duża moc w laserze była ustawiona....
Heheh. Dziara wykonanie 1/10. Robił pewnie seba w piwnicy za flaszke. No ale z takim babolem głupio chodzić więc pada decyzja o usunięciu. No ale nie pójde do renomowanego studia za ciężkie pieniądze jak seba mi usunie nowym laserem za flaszke.
Seba a napewno wiesz na ile podkręcić ten laser? Seba: jassssne, zaufaj mi
Nie że się śmieje. Sam miałem robioną łydke kolką z długopisa i silniczka po maszynce do strzyzenia. Młodość rządzi się swoimi prawami. Ale to k🤬a było 20 lat temu !!!
Jakim trzeba być chorym człowiekiem żeby okaleczać ciało tatuażami. To samo Ci co się obrzezają.
podpis użytkownika
"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy"Reakcja alergiczna na hennę. Trzeba być idiotą żeby tego nie wiedzieć.
no dobra jestem tatuatorem to się wypowiem... tak, tak wygląda tatuaż nawet do tygodnia+ po usuwaniu laserowym
gość od henny zwyczajnie wprowadza wszystkich w błąd- aż dziwne, że tyle piwek złapał
no dobra jestem tatuatorem to się wypowiem... tak, tak wygląda tatuaż nawet do tygodnia+ po usuwaniu laserowym
gość od henny zwyczajnie wprowadza wszystkich w błąd- aż dziwne, że tyle piwek złapał
Tatuaże to znak bycia prymitywem i idiotą. Jak widzę kogoś z tym gównem, to podejrzewam niedoj🤬ie mózgowe, dawanie dupy czarnym braciom, robienie lasek w kiblach i celach albo ciężkie dzieciństwo z wielokrotnymi gw🤬tami przez wujków.