A ja nosiłem maseczkę podczas covidu. Mogłem walić wodę 24/7 i nikt nie poczuł. 😃
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaWoda jest napojem neutralnym, właściwie pozbawionym zapachu (no chyba że mówimy o wodzie z Gangesu -ale ale....to już w sumie nie woda). Więc wracając do sedna -nikt by wody nie poczuł. Lepiej się przyznaj że łaziłeś w tej maseczce bo się ząbków myć nie chciało i darło z japy.
@
: Wysyp chorób uznanych za "opanowane" jakoś dziwnie koreluje z przyjazdem do PL 2 milionów ludzi bez żadnej kontoli. Podobnie w temacie chorób przenoszonych drogą płciową, ale to zapewne też efekt brak szczepień na kiłę, HIV i podobne. A nie, poczekaj...
Z tego co pamiętam to na kolankach ale u Bieruta. Choć mogę się mylić -sprawdzał nie będę bo się brzydzę.
A na sadolu jak napisałem żydokomuna to młodociane głąby mnie wyśmiały -cytuje -"zastanów się, żydzi czy komuna". Takie mamy wyedukowane społeczeństwo
Nikt mnie nie zmusił. Pracuję z immunologami na skalę europejską. Poznałam podstawy kliniczne, biochemiczne, do tego zmarło parę moich koleżanek, które opiekowały się chorymi.
Nie jestem foliarą (tak, tak, już wiem, co to znaczy), nie cierpię teorii spiskowych. O dziwo, nie chorowałam ani ja, ani moi bliscy, a koleżanki, które się zaszczepiły przechodziły covid z minimalnymi objawami.
Takim lekarzom, o którym piszesz pluję w mordę - nie chce? Niech się nie szczepi.
Dzięki takim debilom mamy dziś śmiertelną błonicę w PL, która mało kto widział na oczy, bo była wytępiona dzięki szczepieniom pół wieku temu.
Chooj im w doopę.
Ok.
Czyli dałaś się nabrać i jesteś z tego dumna oraz złorzeczysz ludziom mającym znacznie większa wiedzę od Ciebie. xD Klasyka.
Przypomnę, że pisałem o Covidzie i "szczepionce" na niego wynalezionej, przetestowanej i wyprodukowanej w ilości wielu MILIARDÓW SZTUK w niespełna SZEŚĆ (6)miesięcy, a nie o błonicy, tężcu, wściekliźnie czy polio nad którymi pracowano przez kilkanaście - kilkadziesiąt lat i których działanie faktycznie potwierdzono.
(Co nie zmienia faktu, że używanie jonów rtęci jako konserwantu szczepionki na pewno jest jebitnie zdrowe, zwłaszcza podane w postaci iniekcji) o jonach glinu już nawet nie piszę. xD
Jedno pytanie, całkiem serio:
Czy nic nie dało Tobie do myślenia, nie spowodowało choćby odrobinę wątpliwości,
że ta ogólnoświatowa pandemia Covid-19 skończyła się w ciągu 24 godzin na całym świecie, gdy Putin uderzył na Ukrainę i po całej Europie rozlały się miliony NIEZAMASECZKOWANYCH oraz NIEZASZCZEPIONYCH Ukraińców?
Skończył się: nakaz szczepień za brak których wyrzucano z roboty nawet żołnierzy, "dystans społeczny", zakaz imprez masowych, zamykanie kościołów, noszenie maseczek, zdalne nauczanie, praca zdalna, ZAMYKANIE PRZYCHODNI I SZPITALI przed chorymi itd itd itd
No, dobra. Drugie pytanie:
Nic nie dało Ci do myślenia oficjalne oświadczenie chyba szefa CIA z USA, (już za Trumpa), że operacja Covid-19 była OPERACJĄ SPIŁECZNO-PSYCHOLOGICZNA a nie pandemią.
I wyjaśniał, że gdy istnieje realny problem to nad rozwiązaniem go w naturalny sposób debatują i zwolennicy i przeciwnicy danego rozwiązania.
Podczas O S-P do głosu dopuszczeni są jedynie zwolennicy jednej opcji i tutaj nawet Watykan się nie wyłamał.
W mediach miałaś właśnie taki w 100% JEDNOSTRONNY PRZEKAZ.
OKOŁO 100 UCZCIWYCH I MĄDRYCH POLSKICH LEKARZY jest prześladowanych przez Izby Lekarskie, bo leczyli zgodnie z własnym przekonaniem, sumieniem i wiedzą
Jak choćby ten lekarz od amantadyny z Lublina.
Ps. Na Sadolu był film tuż sprzed "pandemii" o tym jak eksplodował i spalił się drugi co do wielkości na świecie, zakład produkujący amantadynę. Co za przypadek.
Tak wiem, jak ktoś "nie cierpi teorii spiskowych" to nic nie zobaczy nawet gdyby taka teoria spiskowa kopnęła go prosto w dupę. xDDD, ale jak masz czas zaglądać tutaj to może stracisz chwilę i zastanowisz się na pierwszym pytaniem? A może sama znajdziesz co powiedziano o OS-P?
Miłego dnia
Szczepionka na pneumokoki też ma nieskończone badania, cały czas jest w fazie klinicznej, a uratowała życie setkom tydiecy wczesniaków...
Ale masz rację, ponieważ, jako baba jestem ciekawska to rozejrzę się w temacie
Wzajemnie, Odrobino
Szczepionka na pneumokoki też ma nieskończone badania, cały czas jest w fazie klinicznej, a uratowała życie setkom tydiecy wczesniaków...
Ale masz rację, ponieważ, jako baba jestem ciekawska to rozejrzę się w temacie
Wzajemnie, Odrobino