no i znowu zaczynasz spamować![]()
bo katolicy pojechali pod pałac prezydencki zająć dobre miejscana forum zostały tylko niedobitki, których nie stać na bilet do warszawy
![]()
zaczepiasz porządnych użytkowników swoimi zaczepkami wyniesionymi z rodzinnej obory
potem będzie płacz, że warna dostał
![]()
@Ja-ah-qu-ub-el
Może to ty lepiej powinieneś udać się do wc i załatwić to sam ze sobą. Ochłoń chłopie, coś taki nerwowy strasznie. W dziale hard widziałem fajną kolekcę pań z ku*asami, może któraś ci się dpodoba![]()
pewnie każdy kto ma odmienne zdanie jest po prostu kłótliwy i nerwowy, ach ta prymitywna retoryka rodem z tvn-u
Chłopie jest 2 w nocy a ty na siłe starasz się z kimś tu pogadać. Może idź lepiej na jakiś czat, albo na spacer. Zachowujesz się jak pobudzony 15 latek który zobaczył kawałek cycka w tv(n) i teraz nie może zasnąć.
Nawet mojego pierwszego posta nie zrozumiałeś a pie**olisz o odmiennym zdaniu. Jeśli twoje zdanie to pie**olenie bez sensu to ok, mamy różne zdanie.
Poza tym nie oglądam telewizji bo nawet nie mam telewizora:) Z tego co pamiętam nawet całkiem całkiem mieli tam prezenterki
![]()
już raz wytknąłem ewidentny brak logiki w twojej wypowiedzi,
więc dziękuj bogu katolików, których jest tu 90%, że są bardziej tolerancyjni wobec ateistozjebów niż muzułmanie
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?