takie rozmowy przed tobą dopiero za kilka lat, na razie ucz się pilnie, zdaj dobrze maturę, skończ dobre studia z dobrą lokatą a nie będziesz musiał odpowiadać na rekrutacjach na idiotyczne pytania typu "co jest twoja najsłabszą stroną.." słowami, że "moja najsłabsza stroną jest brak polotu" tylko sam będziesz zadawał rekruterom pytania, nawet najidiotyczniejsze i zobaczysz, że będą odpowiadać z uśmiechem i wazeliną, żeby wejść ci w dpue..
Ale wiesz że to jest żart?! Wiesz, prawda?
Zauważyłem to już jakiś czas temu w twoich postach - wychodzisz z założenia, że skoro jesteś starszy to mądrzejszy. Ale jesteś żywym przykładem, że mądrość jednak nie przychodzi z wiekiem.
Więc wracaj na swój wyp🤬ziany fotel, przed telewizor, zawołaj swoją grubą żonę niech poda Ci harnasia z lodówki i przeczekaj szarą emeryturę w bloku z wielkiej płyty do momentu aż zejdziesz i świat o tobie zapomni.
więc tak wyobrażasz sobie swoją emeryture.. przykre..
zapraszam do łowiska na polowanie spod psa, jak się nie zesrasz z emocji może polubisz i nie będziesz miał emerytury takiej jak sobie j ą wyobrażasz..
takie rozmowy przed tobą dopiero za kilka lat, na razie ucz się pilnie, zdaj dobrze maturę, skończ dobre studia z dobrą lokatą a nie będziesz musiał odpowiadać na rekrutacjach na idiotyczne pytania typu "co jest twoja najsłabszą stroną.." słowami, że "moja najsłabsza stroną jest brak polotu" tylko sam będziesz zadawał rekruterom pytania, nawet najidiotyczniejsze i zobaczysz, że będą odpowiadać z uśmiechem i wazeliną, żeby wejść ci w dpue..
Oooo jezuu, ale Ty jesteś zimny drań! A jaki bogaty!!! O moją emeryturę się nie martw. W mojej branży całkiem nieźle się zarabia
Tak wyobrażam sobie(a raczej wszyscy mamy okazję ogladać w walkach o karpie w lidlu)
....
karpie to ja łowie w stawie nie w lidlu.. a najchętniej sandacze na mojej ulubionej rzece
....
twoją emeryturę - pokolenia ery demoludów, "dorobionego" na zmianach ustrojowych i wynoszeniu z pracy. Pokolenia, przez które mamy opinię na świecie jaką mamy, którą jeszcze długo będziemy musieli naprawiać.
....
tak stary to ja nie jestem..
....
Co ma polowanie do emerytury?
....
ano ma to, że jak masz pasje i ją realizujesz to masz satysfakcje ze swojego życia, czego i tobie życzę o ile twój szef w korpo pozwoi ci mieć wolne..
....
Serio, co ma wspólnego chodzenie po lesie z grupą podstarzałych alkoholików do emerytury? 20 letnie auto terenowe i kilkuletnia strzelba warta kilka tys jest dla ciebie synonimem luksusu?
....
kto ci takich głupot naopowiadał o myśliwych?? trochę ci wytłumaczę.. polowanie najczęściej obywa się poza lasem i z reguły samotnie, fakt mamy jednego alkoholika w kole ale jest trzeźwy od kilkunasty lat co więcej prowadzi warsztaty dla uzależnionych i jak mówi, myślistwo nie pozwala mu wrócić do nałogu, ja mam 27 letnie auto terenowe, które jest i niezawodne i wystarczające do realizacji pasji, jednostki takie sobie jeśli chodzi o ceny.. od wartej1,6k kniejówki radziecki iż 94, ciężka ale niezawodna do sztucera turczynki za 4k na grubego.
jak widzisz ty piszesz o luksusie materialnym ja o luksusie mentalnym..
A potem się obudziłeś
Po jakich to studiach tak się dzieje? Bo nawet po skończonej medycynie czy prawie jesteś nikim bez specjalizacji lub aplikacji.
niestety nie kończyłem studiów, które dawały by możliwości.. typowo na nich się więcej bawiłem niż uczyłem.. taki minimalista jestem.. więc po studiach musiałem chodzić na rozmowy i słuchać idiotycznych pytań.. co gorsza na nie odpowiadać.. ale dobre rady zawsze można dawać )
To Cię pocieszę, że masz mylne wyobrażenie o możliwościach jakie daje ukończenie studiów w Polsce. Jest dosłownie tylko kilka kierunków które warto studiować typu medycyna, prawo, do niedawna informatyka ale nawet one nie dają Ci zaraz po ich skończeniu żadnych natychmiastowych korzyści i nikt nie traktuje Cię zbyt poważnie
Oni tylko różnią sie politycznie bo koryto było za małe dla wszystkich oligarchów i sie pokłócili o stołki...
Ale mentalnie zwykła ludność jota w jote na tym samym poziomie.
Widze to na codzień w grach oho kolejny rusek patrze na profil faktycznie rusek..
gram dalej kolejne toksyki i zwykle kolejne ruski a tym razem patrzę i Ukrainiec.
Często toksyczność ruskiego kacapa można pomylić z ukrem bo mówią w prawie identycznej odmianie cyrylicy.
Która pochodzi jak dobrze pamiętam z Bułgarii chyba wschodniej.
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu