Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
To jest chore. Jakis c🤬j najczęsciej 15-21 letni kupi sobie sprej za 10 ziko i z czystej bezmylnosci p🤬lnie jakis napis........ Po co ?? żeyby byc ryly ryly tru ?
hm, to widocznie u nas maja takie samo poczucie humoru, ja nie mam żadnej foty z tamtego czasu, ona gdzieś miała taką niecyfrową. przy drugim oknie był RTS w koronie :]
teraz mieszka w bloku, wiec tam nie bywam, ale dom nadal zółty.
patrze na tą bramę w tle i rzeczywiście - dom nie ten, ale b. podobny i ten sam napis.
Ale się wgniotło w samochód, haha te japońskie gówna.. Mój braciak miał stłuczke Volkswagenem passatem, z Mazdą, w Mazdzie zostało niezłe wgniecenie, a w Passacie nic nie widać było.
Ale się wgniotło w samochód, haha te japońskie gówna.. Mój braciak miał stłuczke Volkswagenem passatem, z Mazdą, w Mazdzie zostało niezłe wgniecenie, a w Passacie nic nie widać było.
VW udezyłem jelonka przy 90km/h i pas przedni maska chlodnica lampy atrapy itd do wymianki. Ja 10 szwoów na ryju po kierownicy
Miesiąc temu wydachowałem Hondę przy 130km/h ( ) prostego kawałka blachy na niej nie ma ale o własnych siłach wjechała na podwórko ja dwa szwy na luku brwiowym jeden na ręku