Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Przykro mi stary, ale tu "gorących" 7-latek nie wyrwiesz, nawet na najwspanialszy labirynt, ale zawsze możesz spróbować w okolicy jakiejś szkoły podstawowej
Przykro mi stary, ale tu "gorących" 7-latek nie wyrwiesz, nawet na najwspanialszy labirynt, ale zawsze możesz spróbować w okolicy jakiejś szkoły podstawowej
Ja rozumiem, ze samo wspomnienie o mlodszych uzytkownikach forum kojarzy ci sie z seksem i pedoflią i musi miec to powazne podłoze psychologiczne, ale uwierz mi, lepiej zachowaj dla siebie takie skojarzenia, korzystniej na tym wyjdziesz.
@up wspomnienie o młodszych użytkownikach forum tak mi się samo nie łączy, ale swoim creepy avatarem zapraszasz do skojarzeń . Jakie ziarno siejesz, taki plon zbierasz .
nie da się go przejść. Z każdego labiryntu można wyjść trzymając się cały czas dowolnej ściany, a tu to nie działa.
A to żółte pole to pewnie hemoroidy...
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
a ja stawiam piwo bo labirynt wyglada jak shemale z wypieta dupa kukurydza to jego odbyt a miedzy nogami dynda mu wielki k🤬s a po bokach widac jego odchylone do tylu i go do gory rece