To niech k🤬a robotę zmienią jak nie maja samokontroli. Wk🤬ia mnie takie p🤬lenie. Ja też w pracy często muszę dojechać gdzieś na czas ale takich precli na drodze nie odp🤬lam
Zanim zacznie się lament polecam zamienić się z tymi ludźmi robotą. Potem możecie się wypowiedzieć.
K🤬a wy j🤬e debile,o robocie w kurierce wiecie całe gówno a wypowiadacie się jak eksperci.
Sam jestem kurierem,czasami trafia się paczka która musi być dostarczona np na godzine 9 bo klient zaznaczył sobie taką opcję,wtedy wszystko inne gówno Cię obchodzi,trzeba dać z siebie 200% i ...Albo kiedy wiezie się paczke do urzędu który jest np do godziny 15,wtedy zap🤬lasz na złamanie karku aby zdążyć przed zamknięciem bo zdana paczka=pieniądz,nie zdana paczka=wk🤬ienie kierownika i więcej roboty na drugi dzien....Pozdrawiam wszystkich kumatych którzy mają pojęcie czym jest robota w kurierce.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.
debili to se w rodzinie poszukaj ciołku.
Myslisz kur*a,ze tylko wam sie spieszy na jakas konkretna godzine?
Jak jedynymi kwalifikacjami,jakimi mogłeś sie wykazać szukając roboty,było prawo jazdyB, to nie sraj teraz,że masz taki zap🤬l,tylko ku*rwa uwazaj jak jeżdzisz!!
ssij