C🤬j wiecie i tyle. Przemądrzały naród, który k🤬a na wszystkim się najlepiej zna. Na piłce - sami eksperci, a F1 - sami eksperci, skoki? A jakże - sami k🤬a eksperci. Banda j🤬ych hipokrytów. "Zmień robotę" łatwo to powiedzieć komuś, kto zapewne z zawodu jest synem bogatego ojca. NIKT, ALE TO NIKT nie powinien się wypowiadać na temat pracy kurierów, jeżeli sam nie wykonywał tego zawodu. Nie macie najmniejszego pojęcia jak to wygląda od wewnątrz, bo siedzicie na dupach i czekacie tylko na żelowe dildo kupione na allegroszu, które jakiś anonimowy kurier musi dowieźć na czas, bo tak sobie k🤬a zażyczyliście przy zamówieniu. Nie bronię tutaj żadnego z tych kierowców, ale i nie oskarżam (!). Nawet nie zdajecie sobie sprawy na jakie posrane adresy czasami trzeba dojechać, więc bez navi ani rusz. Do tego w jednej łapie list przewozowy, w drugiej telefon i dzwoń do klienta czy jest w domu i odbierze paczkę. Ba. Żeby tego było mało to potrzebujesz jeszcze jednej ręki do zmiany biegów, jednej do kręcenia kołem, jednej do włączania kierunków i kolejnej k🤬a do odpisywania debilom na smsy typu "o której pan będzie bo ja muszę...".
Także wszyscy, którzy nie mieli/mają doświadczenia z tym jak to naprawdę wygląda - MORDA i do kuchni.
Co za zjeb... Posluchaj mnie cioto, wytlumacze Ci jeszcze raz, lopatologicznie o co chodzi. Bo widze, ze niedomagasz.
Tacy ludzie jak Ci na filmie, sa tacy z k🤬a WYBORU. Gonia za premia, uwazaja sie za "asow", mysla ze maja lepsze zdolnosci niz cala ta cholota na drodze. To jest wybor. Tak ze matole nie p🤬l glupot bo nikt im nie kazal robic w kurierce. Oni chca to robic. Nikt nie przyszedl do nich z kajdanem i nie przywiazal do fotela. To jest typowy syndrom pojeba, ktory pomylil sobie tor wyscigowy z ulica. Chwilowa adrenalina, ktora moze skonczyc sie kalectwem drugiej osoby. I niech mi zaden jajoglowy nie p🤬li , ze "o k🤬a taka ciezka robota, terminy napiete, ja p🤬le 1000 km w tydzien". K🤬a wszedzie tak jest, wszedzie sa terminy i wszedzie trzeba zap🤬lac. I kazdy z nich mogl by poszukac innej roboty, bo skoro potrafia jezdzic to potrafia tez chodzic, czytac, pisac i nie maja iq80. Poradzili by sobie. Tylko ze wiekszosc tego nei zrobi, a wiesz dla czego ? Bo ich to rajcuje, pompuja penisa, a potem przy piwku na "grylu" opowiadaja jak to oni nie wyr🤬ali calego peletonu osobowek, jak to nie wyprzedzali na trzeciego bo cioty nie potrafia jezdzic. Znam to z autopsji, mam paru takich znajomych. Z regoly to bardzo smutni jak p🤬da ludzie. Tak ze morda smieciu i uzywaj glowy, bo albo jestes jednym z takich pajacow, albo ktos Ci naopowiadal glupot i w nie wierzysz.
najgorsze są prywaty, często są sytuacje że odbiorcy nie ma w domu, telefon odbierze dopiero za X razem i okazuje się, że jest w pracy.
podpis użytkownika
"jak chcesz mieć dobrze, to kieruj się tylko swoim interesem i r🤬aj innych w dupe ile wlezie póki się nie wk🤬ią." ~browarmanek
Wyobraź sobie, że ludzie poza czekaniem w domu na kuriera muszą jeszcze popracować. Dlatego u mnie zazwyczaj kurierzy są tacy sprytni, że rozwożą paczki po godzinie 15.
K🤬a p🤬lenie! Jestem kurierm Siódemki i trzeba tak jeździć bo z takimi debilami jak wiekszość ludzi nie idzie ogarnąć tak duże roboty jaka wam się wydaje za śmieszną i łatwą! ZAden k🤬ier nie ma żadnej premi od niczego tylko może przywieźć maks 3 awiza! tępe zjeby
Zanim zacznie się lament polecam zamienić się z tymi ludźmi robotą. Potem możecie się wypowiedzieć.