Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Przekaz jest prosty: Gdyński pies ma więcej instynktu samozachowawczego niż większość pieszych i wszyscy rowerzyści razem. Wszedł na przejście i zatrzymał sie żeby się upewnić że auto zdąży wyhamować.
Ba, dodam najważniejsze - ten kundel po zatrzymaniu auta po swojej prawej obserwował także jezdnię z lewej. Mógłby szkolić zawodowo na pełnym etacie ludzi...
Nie mogę - upy naprawdę mi wyjaśniały przekaz materiału O jeszcze piwka za wyjaśnienie ktoś daje. Ech chyba rzeczywiście ta reforma edukacji jest potrzebna bo czytanie ze zrozumieniem, a już pomiędzy wierszami to chyba w słowniku niedługo w dziale abstrakcja będą.
W Rosji psy nauczyły się rozglądać przed przejściem dla pieszych, a w Polsce... nie wiem nawet od kogo zacząć bo wszystkim po równo się należy... [piszę jako przechodzień, rowerzysta i kierowca... motocyklistą niestety nie jestem - niestety, bo wiem, że ktoś czeka na moje narządy, a znając siebie to w przeciągu kilku miesięcy stałbym się integralną częścią czyjegoś życia ]