podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...No co wy kibole są spoko dzieciom pomagają i w ogóle w akcje charytatywne się mieszają, tylko żydomasoneriotuskoneria robi im złą opinię, a ten filmik to fotomontaż. To an pewno nie kibole tylko kierowcy taksówek.
A ja jestem za strzelaniem do bydla stadionowego. Nie chodze na mecze bo raz bylem na derbach slaska i podziekowalem. 3 razy dostalem ceglowka bedac w tramwaju. I jechalem z zabrza. Zasiadalem na trybunach ruchu. Nie mialem zadnego szalika. Fanatycy...inaczej... banda chorzowskich zjebow rzucala wszystkim w tramwaj. doslownie wszystkim.
Tak wiec moj plan redukcji kryminalnego sk🤬ysynstwa ze stadionow:
1. 90 sekund na opuszczenie sektora przez osoby ktore chca zyc - niedostosowanie sie do komunikatu skutkuje seria. Oczywiscie z broni automatycznej do kazdego kto pozostal na sektorze.
2. Wieze jak w wiezieniach stanowych
3. Monitoring jak sk🤬ysyn
4. ZAKAZ WCHODZENIA W BLUZACH/KURTKACH Z KAPTUREM.
5. Fotokomorka nap🤬lajaca zdjecia kazdemu kto przejdzie przez brame.
6. Bramki jak na lotniskach.
7. Wbiegniecie na murawe = strzal + pokrycie renowacji trawnika z kieszeni najblizszej rodziny.
" A co jakby bla bla bla" - c🤬j mnie to obchodzi co Ci nie pasuje i do czego masz pretensje. Nasz rzad wprowadza same dziurawe ustawy wiec jak sie znajdzie jakis problem z funkcjonowaniem systemu to sie go rozwiaze do najblizszej kolejki.
Race i inne bajery majace wspomoc doping bylyby dopuszczalne, ale kazda osoba musialaby byc "spisana" z czym wchodzi i w jakich ilosciach.
Piwo na stadionach? Czemu nie... obejdzie sie pierwszy sezon bez rozlewu krwi to czemu by nie nagrodzic LUDZI.
A najlepsze na koniec - rejestrowanie audio/video kazdego uzycia broni ze skutkiem smiertelnym. Do nagrania ma byc opis sytuacji i dane do wiadomosci publicznej. TV + internet. Nagranie wygladaloby mniej wiecej jak filmy ze szkolen BHP w gornictwie. Tylko ze nie bylaby to animacja a filmik z prawdziwego zdarzenia.
Koniec.
5.
A jakbyś raz poszedł do szkoły i dostał jedynkę to też przestałbyś chodzić ?![]()
Ad 1. Myślę, że na sektorach by zostały sami rodzice z dziećmi( oczywiście ci normalni, a nie ci, zamiast których myślą mass media)
Ad 2. ŚwietnieKibice mieliby doskonałą rzecz do kontynuowania swojej zabawy na stadionach
Ktoś kumaty i myślący zrozumie o co mi chodzi
(chodzi o wlepki)
Ad 3. Ohoho. Poważnie zabrzmiało, ale chcę Ci powiedzieć, że teraz na stadionach jest praktycznie każde miejsce monitorowane![]()
Ad 4. Oczywiście zimą tylko w podkoszulku i krótkich spodenkach![]()
Ad 5. Monitoring przy kasach i wejściach jest chyba na większości stadionów![]()
Ad 6. Są na większości stadionów + trzepanie przez ochronę/Policję![]()
Ad 7. Dla piłkarzy taka sama kara ?A no fakt, ktoś kto wbiegnie na murawę w płaskiej podeszwie zrobi większe szkody niż piłkarz w korkach
![]()
Aleś reformator![]()
No wiec - " na wiekszosci stadionow " ma byc na kazdym.
Twoj 7 punkt - po prostu jestes totalnym kretynem.
EDIT/ Strzel se k🤬a w leb a Twoja starsza 15 letnia siostra niech dostanie po tobie pokoj. Oczywiscie stary pozniej nie bedzie machal pedzlem...
PS. Przepraszam ze Cie tak urazilem, nie wiedzialem ze "autobus" czyta te forum...