Nic jej nie zrobią, bo to kobieta.
Głupia suka, martwią się o jej zdrowie a ona tak brzydko odpowiada
K🤬iszona do aresztu a tego nagrywającego niedorobionego Conana wymasować pałami. Najwyraźniej znudziło mu się być dźwigowym i zamarzyła mu się kariera Kijowskiego.
Chamica my$li że taka cudo a powinni doj🤬 z 6 tysi
Mam nadzieję, że jak jej alfons u którego pracuje wyp🤬oli wszystkie zęby i złamie kichawę, to policjant też jej powie, że ma to w dupie.
Gdyby to było w USA i gdyby była czarna to na hardzie by był teraz ten filmik, ale u nas przedsiębiorca dostaje za darmo i gaz i wodę chociaż nie opłaca rachunków, bo nie ma z czego, a takiej patolskiej suki(psa nie oceniam) to nie ruszą bo nie mają zlecenia z góry.
szkoda ze jej nie zglebowali xD
... że się tak wtrącę: w jaki sposób pokazała, że ma jaja? Odzywając się jak patologiczna młodzież na zwykłe pytanie? Jak czytam tu co po niektórych to już wiem czemu polska jest tak sp🤬olona. Polaczki zawsze muszą mieć problem i zgrywać mądrzejszych a jedyne co im imponuje to chamskie i głupie słownictwo. Co by im się nie powiedziało (czyt. noszenie maseczek np.) to już ograniczenie wolności, łamanie konstytucji i k🤬a nie wiadomo co. W Korei Południowej jakoś mogli nosić maseczki i zrobić nawet aplikacje, która w zasadzie śledzi obywateli dla ich własnego dobra i jak najszybszego skończenia z pandemią. W marcu byli na tym samym poziomie co my, teraz oni mają po 20 zarażeń dziennie a my po 300 i końca nie widać. Władza w Polsce to kolejna komedia, media są przekupione ale i tak ma mega poparcie nie wiadomo skąd. Stare komuchy i patologia +500 rozp🤬oli kraj i tyle będzie. Jak by się jeszcze od nas zagraniczne firmy wycofały to mamy drugą Wenezuele tutaj. Tylko jeszcze gorzej, bo oni chociaż benzynę mają prawie za darmo, u nas by na rowerach albo pieszo zap🤬lali.
Idź wylizać dupe władzy i policji.. Skąd sie takie j🤬e społeczniaki biorą.. Niby Sadistic, a co drugi tutaj trzyma kciuki za policję i cieszy sie jak władza, razem z bandytami w mundurach r🤬a ich w dupe. Zatkaj se morde tą maseczką i grzecznie rob co każą. Tfu.
Idź wylizać dupe władzy i policji.. Skąd sie takie j🤬e społeczniaki biorą.. Niby Sadistic, a co drugi tutaj trzyma kciuki za policję i cieszy sie jak władza, razem z bandytami w mundurach r🤬a ich w dupe. Zatkaj se morde tą maseczką i grzecznie rob co każą. Tfu.
A powinni ja złapać i ukarać za obrazę i takie podejście a później się ludzie dziwią, że policja bierze przykład z h amerykańskiej policji.
No jak rodzice ci tak zawsze odpowiadali to się nie dziwię, że uważasz to za normalne.
Rozumiem, że jak w sklepie jesteś i zapytasz się o coś pracownika, to nie będzie problemu jak ci odpowie " w dupie"?
ja p🤬le... co za banda wytresowanych idiotow wladza kaze nosic maseczki a sami tego nie robia - idioci zakladaja. Ukraincy przylatuja na truskawki - kwarantanny brak a polacy siedza w mieszkaniach 2 tyg. Maseczek NIE trzeba nosic wedle prawa a idioci sami dzwonia na policje bo ktos nie nosi. Jak wladza nakaze zrec wlasne gowno i pic szczochy - dla wlasnego dobra, a sami beda wp🤬lac osmiorniczki - "porzadni obywatele" beda wp🤬lac kupy zal mi was tresowane pieski.
Brawo dla tej kobiety. Najlepszy przyklad, ze maseczek nosic nie trzeba - ilu tam bylo policjantow? ona byla sama. Dostala mandat? - nie, a wy posrani dalej biegacie, chodzicie i jezdzicie w kagancach
Świadomość tej pani to kilka obrazków na facebooku, wbiła do grupy "świadomych" i powtarza za nimi jak baran, obrała narracje w której jej się wygodnie siedzi
Hhahaha jakie społeczniaki wiecie jak nazywano taki ch jak wy w czasach 2WŚ? Folksdojcze
podpis użytkownika
Ty ty ty