Waleczni Polacy, potomkowie wielkich powstańców.
Wystresowani jak psy. Nawet kagańce przypilnują jeden drugiemu.
Zrobicie wszystko, co wam władza każe.
Bohaterowie zginęli, a przetrwali kolaboranci, szmalcownicy i ich potomstwo.
Idź wylizać dupe władzy i policji.. Skąd sie takie j🤬e społeczniaki biorą.. Niby Sadistic, a co drugi tutaj trzyma kciuki za policję i cieszy sie jak władza, razem z bandytami w mundurach r🤬a ich w dupe. Zatkaj se morde tą maseczką i grzecznie rob co każą. Tfu.
każdy ma prawo sądzić co chce i wyrażać swoja opinię, wiec ja wytrę monitor a ty wyliż dupę tej babie i jej psu...
tego elokwentnego k🤬iszona z uślinionym pieskiem za obrazę funkcjonariusza na służbie można wyprostować art 226 z paragrafami...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.tego elokwentnego k🤬iszona z uślinionym pieskiem za obrazę funkcjonariusza na służbie można wyprostować art 226 z paragrafami...
Ty to jednak coś masz źle z garem. Nie ładnie tak mówić o swojej matce bym napisał jak był bym na Twoim poziomie. Kobieta ma jaja i nie boi się nawet dostać mandatu czego z Twojej wypowiedzi widać Ty raczej byś się nie odważył i byś wyciągnął te maseczkę z dupy i wsadził na ryj. Piszę to bo mnie wk🤬ił twój post pajacyku.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon... że się tak wtrącę: w jaki sposób pokazała, że ma jaja? Odzywając się jak patologiczna młodzież na zwykłe pytanie? Jak czytam tu co po niektórych to już wiem czemu polska jest tak sp🤬olona. Polaczki zawsze muszą mieć problem i zgrywać mądrzejszych a jedyne co im imponuje to chamskie i głupie słownictwo. Co by im się nie powiedziało (czyt. noszenie maseczek np.) to już ograniczenie wolności, łamanie konstytucji i k🤬a nie wiadomo co. W Korei Południowej jakoś mogli nosić maseczki i zrobić nawet aplikacje, która w zasadzie śledzi obywateli dla ich własnego dobra i jak najszybszego skończenia z pandemią. W marcu byli na tym samym poziomie co my, teraz oni mają po 20 zarażeń dziennie a my po 300 i końca nie widać. Władza w Polsce to kolejna komedia, media są przekupione ale i tak ma mega poparcie nie wiadomo skąd. Stare komuchy i patologia +500 rozp🤬oli kraj i tyle będzie. Jak by się jeszcze od nas zagraniczne firmy wycofały to mamy drugą Wenezuele tutaj. Tylko jeszcze gorzej, bo oni chociaż benzynę mają prawie za darmo, u nas by na rowerach albo pieszo zap🤬lali.
Ma jaja chociaż by dlatego że nie jest tępym cielakiem jak wszyscy w tych maseczkach.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon