Musisz zrozumieć, ze polaczek cebulaczek co to trzysta pokoleń własnym c🤬jem oral pole a szlachcic batem po plecach nap🤬lal nagle czuje się jak król pan bo wreszcie się passeratti dorobił w dieslu. Tak jest jak gownojadowi dasz coś więcej niż miskę gowna. Nigdzie na świecie poza polska i ruskimi (chyba ze jakiś totalny czwarty świat, ale tu podobno cywilizacja?) nie ma takiego kultu blachosmrodu. Taki prosty Paddy ma przed swoim domem trzy albo cztery, żony, córki i swój, wszystkie trzy brudne, zardzewiałe itd i ma to w dupie. Jak się rozpadnie kupi kolejny za €500. To jest taki sam produkt jak stajtasma albo gwoździe. Nikt się nie spuszcza jak w Polsce. Obok parkuje jakiś posh bastard swoim nowym S Class, wartym tysiąc takich wehikułów i tez ma to w dupie. Jak mu Paddy zarysuje, to się Paddyego pociągnie do sądu i problem z dupy. Kamery są. Zero spinki. A nie jak polaczki - ja mam nowszy, jestem lepszy! Ja mam mercedesa, a nie jakiegoś vw, smieciu! Albo co gorsza fiata! Fiata! To przecież nawet na śmiecia taki nie zasługuje! Urrr! Durrrr!
Samochód to przedmiot. Nic więcej.
To i tak słabo. Mnie jak jadę samochodem, ostatnimi czasy starej daty prowokatorzy śmierdzący wapnem, zaczęli stawać na baczność na pasach. Jedziesz sobie spokojnie, a tu komunistyczny pedał urządza swoją pedalską prowokację, stawaniem na baczność na przejściu dla pieszych. Gdy zwracasz mu uwagę że na przejściu się nie staje i nie hamuje ruchu drogowego. Ten zaczyna grozić karalnie.
Widzę że kolega na zmywaku był i mieszkał w dzielnicy cebulaczków i ciapaków, żyjących z socjalu i kupujących samochody za 500 €, bo na więcej socjal nie pozwala.
Obudź się i zobacz jak ludzie dookoła żyją. Da się pracować i żyć jak człowiek, a nie biadolić od pierwszego do pierwszego. Stać mnie na coś lepszego to kupuję i nie po to żeby komuś pokazać, tylko po to żeby było mi lepiej, bezpieczniej, szybciej. C🤬j mnie obchodzi jak Paddy żyje i że ma syf dookoła. Jemu to nie przeszkadza? jego problem. Ale do mnie go nie zaproszę bo wszy przyniesie. Wolę Polskę i jej "zaściankowość" niż multikulti w Anglii, Szwecji, Niemczech, Hilandi i Belgii. Tam biała kobieta boi się wyjść wieczorem na ulicę bo albo okradną, albo zgw🤬cą i zabiją. Jesteś dumny bo zarabiasz w EURo i chwalisz się rodzince w Polsce jak to zajebiście zarabiać 1500€, ale to że wystarcza tylko na 3 tygodnie to juz nie wspomniałeś.
Tak mieszkałem kilka lat w Holandii, Anglii. Zarobiłem kasę zap🤬lając 10-12 godzin dziennie na rwaniu tryskawek, szparagi, myjąc gary, podłogi i samochody. Nigdy, nigdy więcej nie dam się tak poniżyć. teraz spokojnie prowadzę firmę i żyję dla siebie i rodziny.