nano50 napisał/a:
Jak dla ciebie zatrzymywanie się na środku skrzyżowania z dupy jest prawidłowym gestem to murzyński c🤬j ci w dupę.
Ja tam nie widzę zatrzymania z dupy, prędkość niewielka więc w czym problem na chwilę stanąć...
CaptainTrips napisał/a:
panie z wielkiego miasta wyciagnij slome z butow i zacznij myslec na drodze nie jestes sam sa jeszcze inni ludzie, tak jak u ciebie w miescie skoro stoisz pierwszy w kolejce i kogos wpuscisz przed siebie to wiadomo ze wk🤬isz reszte, a teraz wyobraz sobie ze z drugiej strony jechala by rodzina z dziecmi myslisz ze wszyscy jezdza jak u ciebie w miescie 20 km/h? zjebie pomysl czasem o innych
Szczerze?, to c🤬j mnie obchodzi czy ktoś się wk🤬i, bo sobie lekko zużyje hamulce. Masz j🤬y obowiązek zachować odstęp od poprzedzającego pojazdu pozwalający na zatrzymanie awaryjne... Jakby wszystkie zjeby wśród kierowców myślały i zawczasu na spokojnie odpuścili gaz, to wyobraź sobie, że nawet by hamować nie musieli (mówię tutaj o mieście). Sam do powolnych kierowców nie należę, ale nie zmienia to faktu, że korona z głowy mi nie spadnie jeśli od czasu do czasu kogoś wpuszczę... jeśli tobie tak żal jest tarcz i klocków to rozważ czy stać cię na posiadanie samochodu?
jaskol66 napisał/a:
to właśnie chyba ty jesteś p🤬lnięty, gość jedziea max 40km/h, poprzednie auto ma zachować bezpieczną odległość tyle
jak nie potrafisz być j🤬y idioto kulturalny na drodze to szybko na łeb wyłapiesz, bo pewnie jesteś fanem trąbienia i zajeżdżania drogi, ajjj przepraszam zapomniałem ty nie masz nawet k🤬a prawka zjebie i jeździsz autobusem miejskim
Trochę Twojej logiki nie łapię... Właśnie gość jedzie 40-50km/h do zatrzymania się to żadna prędkość... Być może kiedyś wyłapię na łeb jak to ująłeś, ale jakoś do tej pory mi się nie zdarzyło, więc wątpię w to... Co do trąbienia, wolę osobiście wcisnąć hamulec niż klakson. Natomiast raczej to na mnie trąbią, bo nie jeżdżę szrotem z 1.0 - 1.9TDI (Tdi specjalnie dodane, bo to najczęściej tym kierowcą wydaje się, że mają szybkie samochody) i mają ból tyłka gdy ktoś wszystkich slalomem wyprzedza...