Wysłany:
2015-07-08, 7:44
, ID:
4080637
1
Zgłoś
Ty k🤬a h🤬ju zaj🤬y sam nie masz za grosz kultury! K🤬o zaj🤬a bawisz się w króla lewego pasa, k🤬o ciężko Ci zjechać na prawy, tym bardziej, że jesteś u siebie- miasto znasz na wylot (tak tak znam takich buraków: "bo ja jadę przepisowo, to mogę jechać lewym, a innym h🤬j w dupę". Kierujący busem zapewne chciał Cię "docisnąć" żebyś mu zjechał, a ty bawisz się w kulturalnego na dwupasmówce. K🤬a nawet na soadolu ile jest filmów jaki widać wypadki spowodowane właśnie przez takich uprzejmych na dwupasmówce? Mało k🤬a? K🤬a myślisz, że każdy tak zahamuje jak ty... polecam tak zrobić jadąc przed samochodem ciężarowym:) "Nagrane mam"/"Nagrywasz się"/"Jesteś na kamerze" k🤬a pedały j🤬e, c🤬le k🤬a jesteś mocny to wyskocz h🤬ju! K🤬a kamerę ma ciotunia, teraz moda na podp🤬lanie się zrobiła, k🤬a jeździć niedługo się nie da. Telefonami już nawet k🤬y nagrywają. Tu nie chodzi o JPJP. Kiedyś światłami wszyscy dawali sobie znać, że policja stoi, a dzisiaj zwyczaj ten zanika. Coraz gorzej się jeździ, właśnie przez takie k🤬y jak ty. Zamontuj kamerkę z tyłu i nagrywaj frajerze jaki sznur się za tobą robi jak blokujesz lewy pas, nagrywaj jak ludziom przed nosem po hamulcach nap🤬lasz itp Nie pozdrawiam