@Velture
Kiedy mieli przerwe od wy艣cig贸w w F1, ka偶dy robi艂 to co chcia艂: jeden czyta艂 ksi膮偶ke, inny r馃がa艂 stado murzynek, a jeszcze inny jak Kubica bra艂 udzia艂 w wy艣cigach by nie straci膰 formy.
Niestety, kiedy uleg艂 wypadkowi i rozj馃がa (k馃がa, zmasakrowa艂a!) mu si臋 r臋ka, sprawy si臋 troszke skomplikowa艂y.
Ja go bardzo szanuje, za to 偶e pomimo kt贸remu艣 z kolei wypadkowi, wr贸ci艂 do sportu. Niewielu potrafi w tak kr贸tkim odst臋pie czasu wr贸ci膰 do pracy.
Jakby艣 cokolwiek wiedzia艂 o f1 Velture, nasz sadolowy buraku, to 偶e trzeba mie膰 sprawne w ilu艣 tam procentach d艂onie by m贸c si臋 艣ciga膰. Robert chce wr贸ci膰 za kiere bolidu, ci臋偶ko pracuje nad rehabilitacj膮 r臋ki, bo mu brakuje % by m贸c obs艂ugiwa膰 t膮 kierownice pe艂n膮 przycisk贸w w F1.
Sam kiedy艣 chodzi艂em na rehabilitacje, i to o wiele mniej skomplikowany uraz "naprawia艂em". To nie jest ani przyjemne, ani 艂atwe, dlatego szacun dla Roberta i murzy艅ska pa艂a dla Velture!
Jeste艣 z tych "sezonowych kibic贸w", co kibicuj膮 tylko jak kto艣 odnosi sukcesy.
Jakby by艂a opcja dawania r贸wnie偶 szczyn zamiast piwa to da艂bym tobie ca艂ego tankowca!
Z presti偶owego tytu艂u kierowcy F1, kt贸ry mia艂 realne szanse na podium sta艂 si臋 zwyk艂ym rajdowcem co si臋 艣ciga w podrz臋dnych rajdach o kt贸rych nikt nie s艂ysza艂 i to na w艂asne 偶yczenie przez swoj膮 g艂upote.
Nie mam do niego 偶adnego szacunku w tej chwili ju偶.
By艂 nadziej膮 polski w F1 i da艂 dupy wypadkiem na kt贸ry ci臋偶ko sam zapracowa艂. Nie wiem na c馃がj si臋 musia艂 艣ciga膰 w jaki艣 lokalnych rajdach kt贸re i tak g贸wno mu dawa艂y (pomijam ju偶 fakt ,偶e zajmowa艂 艣rednie lokaty wi臋c tym bardziej).
Pajac i tyle.
podpis u偶ytkownika
呕ycie jest sadistic.