alexandrus napisał/a:
Hahahaha olać? czyś ty do k🤬y nędzy do końca zgłupiał? jak ci będą złodzieje robić wjazd na chatę to też olejesz? ty ślepy mały człowieczku, jak teraz się nie postawimy to twoje dzieci i wnuki będą miały przej🤬e, bo te sk🤬ysyny forsują wszystkie zasady moralne! Bedą się uczyć masturbować i wybierać sobie tożsamość płciową jak w wieku przedszkolnym w sp🤬olonej Farszafce. K🤬a ale miałem fart, że wyj🤬em przed tym młynem, ludzie w Polsce powoli tracą człowieczeństwo, dwie niemiecko-żydowskie partie skłóciły cały naród ,podzieliły i zagnały jak owczarek stado baranów, idź pan w c🤬j, niech to p🤬lnie wszystko.
Zrobić getta, wp🤬lić wszystkich zradykalizowanych z prawej jak i z lewej do niego i zalać betonem
Ale kim Ty k🤬a jesteś żeby decydować kto co ma robić lub gdzie wylądować? Jesteś miernym polakiem na uchodźstwie, który nie mógł sobie poradzić z prosta rzeczywistością tego kraju i pyszczysz zza morza.
Na to co piszesz jest prosta metoda - karać za czyny. Osobiście c🤬j mnie to obchodzi jaki był motyw molestowania dzieciaka, czy to przez księdza czy dwójkę pedałów - wsadzić do pierdla za pedofilie. Tak samo z pobiciami i tego typu innymi. Nie obchodzi mnie czy ktoś Cie pobił za to ze jesteś czarny czy za to ze jesteś muzułmaninem - obchodzi mnie, ze Cie pobił, a jego motyw powinien być ustalony tylko i wyłącznie do udowodnienia winy, a nie zadecydowaniu o długości kary lub jej surowości. Jeśli jakieś lewicowe głupki będą próbować uczyć moje dziecko o tym jak się masturbować to po prostu odsunę dziecko od takich zajęć. To co zrobią inni rodzice c🤬ja mnie obchodzi. Z reszta, to co piszesz to są absolutne skrajności.
Moje dzieci i wnuki będą miały przej🤬e przez PiS i jego pincsetplusy. Jeśli chodzi o moralności i zasady to moje dziecko wyniesie je z domu i będzie to jedno zdanie: "Nie wp🤬laj się z butami do czyjegoś życia, tylko dbaj o swoje". Proste.
Swoja droga niezła k🤬a analogia. Porównać coś takiego jak to ze facet se chodzi w sukience do tego, ze ktoś zagraża mojemu życiu i majątkowi.
carl92 napisał/a:
Jedyna słuszna koncepcja to nie utożsamiać się ani z jednymi debilami typu bojówki narodowościowe ani zjebów z LBGT.
Mieć jednych i drugich głęboko w dupie, I żyć własnym życiem.
Słowa rozsądku.