P🤬lisz, żadna lewacka nagonka tylko sam kościół sobie zgotował taki los, zwłaszcza w Kanadzie gdzie znaleźli ok tysiąca zwłok dzieci zabitych w katolickich szkołach gdzie ogolnie trafiło ok 150 tys dzieci rdzennych mieszkańców i było tam jak w obozach koncentracyjnych. Kanadyjczycy się mega wk🤬ili na kościół i stąd takie akcje
P🤬lisz, żadna lewacka nagonka tylko sam kościół sobie zgotował taki los, zwłaszcza w Kanadzie gdzie znaleźli ok tysiąca zwłok dzieci zabitych w katolickich szkołach gdzie ogolnie trafiło ok 150 tys dzieci rdzennych mieszkańców i było tam jak w obozach koncentracyjnych. Kanadyjczycy się mega wk🤬ili na kościół i stąd takie akcje
Udziela się lewacka nagonka i ideologia, wszystko lepsze od naszej wiary,od naszej kultury,od naszego dziedzictwa. Półksiężyce lepsze dla lewarow.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Udziela się lewacka nagonka i ideologia, wszystko lepsze od naszej wiary,od naszej kultury,od naszego dziedzictwa. Półksiężyce lepsze dla lewarow.
Nigdzie, bo Boga nie ma. Po śmierci zgnijesz w ziemi albo Cię spalą. Twój mózg przestanie istnieć.
Lepiej było wierzyć w Boga i bać się jego gniewu za grzechy niż tego nie robić a w dodatku zabijać niby dla niego.
Żaden Bóg nie byłby w stanie niszczyć swojego dzieła, a gdyby coś mu się nie podobało to zniszczył by to sam a nie narażał swoich ukochanych ludzi na takie straszne rzeczy i jaką kolwiek styczność z tym czymś.
Zgładził by innych nim odkryto inne kontynenty, tak że nikt by się nie dowiedział.
Oczywiście że mam się za lepszego od tych debili odcinający ludziom głowy. Nie rozumiesz dlaczego?
Nic nie trzyma mnie w żadnych ramach. Jem schabowe bo mi smakują, piję wódkę jak mam ochotę, r🤬am i nie muszę oszukiwać kobiety i brać z nią ślubu, nic nie nakazuje mi modlenia się kilka razy dziennie. Nie gw🤬cę, nie zabijam, nikogo nie nienawidzę, bo nie muszę jak nie chcę.
Jestem dobrym (w miarę) człowiekiem bo CHCĘ. Bo nic mi tego nie nakazuje.
Bo mogę gw🤬cić i mordować od jutra bo po mojej śmierci to i tak niczego nie zmieni. Ale nie chcę tego robić bo kocham swoje życie takim jakie jest.
A jest takie dzięki temu że moi pradziadowie wierzyli w Boga i w Jezusa Chrystusa i w c🤬ju mam kogo i za co palili i czy to wszystko w ogóle jest prawdziwe, skoro zaprowadziło MNIE to w to miejsce w którym jestem.
A jestem wolny. Niczego nie muszę. Wszystko mogę.
Dziękuję
Dobranoc.
Udziela się lewacka nagonka i ideologia, wszystko lepsze od naszej wiary,od naszej kultury,od naszego dziedzictwa. Półksiężyce lepsze dla lewarow.
Nie lepsze. Jeden syf. Pedały w sutannach, turbanach, pejsach czy innym gównie to nadal p🤬lone pedały wykorzystujące religie do ogłupiania i wyciagania hajsów z ciemnoty. Bardzo dobrze że sie ludzie buntują i chcą z nimi zrobić porządek. Od wieków kapłańskie kurestwo sie panoszy po tym swiecie. Religia to sprawa marginalna i bardzo osobista.
jaką trzeba być k🤬ą
Chodzi np. o to żeby dzieci nie były zmuszane do wyznawania jakichś pierdów o żydach na patyku
Przecież jedno jest nierozerwalnie związane z drugim i jedno jest głupsze od drugiego.
Chrześcijańska wiara polega na tym, że Boga - rzekomego stwórcę całego Wszechświata - powiesili na krzyżu.
To już jest tak głupie, że aż żałosne, ale oni Ci jeszcze wmawiają, że to twoja wina.
Ta wiara jest tak zj🤬a, że aż trudno wierzyć, że w XXI wieku może ktoś w to wierzyć.
A są zmuszane?
Nie wiem czy to odkryłes ale masz rozwiązanie. Nikt cię do kościoła na siłę nie ciągnie.
Są zastraszane przez swoich zj🤬ych rodziców i kłamców w czarnych sukienkach, że trafią do piekła jak nie uwierzą w bozię.