W sumie jedyny kt贸ry wprost m贸wi czym s膮 dla klechistanu polaki robaki biedaki cebulaki..
W tym g贸wnokraju podludzi i krzy偶ak贸w feudalizm nigdy si臋 nie sko艅czy艂
Ciekawe 偶e prawackie 艣cierwa nie dr膮 niedogolonych ryj贸w 偶e typ w kiecce 艂ohoho typ w kiecce.
C馃がj z t臋pym prawactwem i wasz膮 偶ydowsk膮 bozi膮 psychole.
podpis u偶ytkownika
R贸b tak, 偶eby TOBIE by艂o dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Nie zesraj si臋 pajacu i nie nawo艂uj do morderstwa. Nie pasuje ci ko艣ci贸艂, nie 艂a藕 tam. Dok艂adnie jak do knajp. Jedna mi pasuje to chodz臋, w innej moja noga nie postanie. Pielgrzymka na chwil臋 obecn膮 mi nie pasuje, wi臋c nie chodz臋. Ale nie b臋d臋 tu p馃がli艂 "nie chod藕cie" bo to ka偶dego prywatna sprawa.
Nie rozumiem Waszych komentarzy - wcale mu si臋 nie dziwi臋 偶e tak gada. Gdybym by艂 takim ksi臋dzem i widzia艂bym jak naiwni i t臋pi s膮 ludzie kt贸rzy do mnie wr臋cz lgn膮 to te偶 bym ich nie szanowa艂 i traktowa艂 z pogard膮. Ja bym na jego miejscu poprosi艂 jeszcze o lektyk臋 i opieprzy艂 dla zasady troch臋 starych bab - pewnie same by si臋 musztrowa艂y wzajemnie o to aby lektyka by艂a jak najlepsza i by艂a prowadzona r贸wno, a jakby jeszcze im powiedzie膰 偶e maj膮 pada膰 na kolana co 10 metr贸w i robi膰 pok艂on bo jak nie to p贸jd膮 do piek艂a to ju偶 w og贸le. Z tak uleg艂ymi psychicznie wiernymi to mo偶na si臋 bawi膰 w Faraona w 21 wieku
Gdyby nie ten fikcyjny celibat i potrzeba zgrywania 艣wi臋toszka na potrzeby r贸znych wioch to zaw贸d takiego ksi臋dza by艂by numerem 1 na li艣cie wymarzonych zawod贸w dla wszystkich pseudo menad偶er贸w i socjo/psychopat贸w.
Nie zesraj si臋 pajacu i nie nawo艂uj do morderstwa. Nie pasuje ci ko艣ci贸艂, nie 艂a藕 tam. Dok艂adnie jak do knajp. Jedna mi pasuje to chodz臋, w innej moja noga nie postanie. Pielgrzymka na chwil臋 obecn膮 mi nie pasuje, wi臋c nie chodz臋. Ale nie b臋d臋 tu p馃がli艂 "nie chod藕cie" bo to ka偶dego prywatna sprawa.
podpis u偶ytkownika
Raz dwa Freddy ju偶 cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pi臋膰 sze艣膰 krzy偶 ze sob膮 nie艣 ,siedem osiem my艣l o swoim losie , dziewi臋膰 dziesi臋膰 nie dla Ciebie sen ...