Reszta na YT szukać za daleko nie trzeba, chodziło mi tylko o zainteresowanie gościem który moim zdaniem w k🤬e dobrze prawi!
Bardzo proszę szanowną moderację aby nie wp🤬lała tematu do polityka i religia bo nie ma tu nic ani o polityce ani o religii.
Wierzę w Boga i uważam, że 2+2=4
Według Ciebie nie mam racji bo jestem wierzący![]()
te lepiej nam tu powiedz gdzie jest niebo i orginal biblii, dlaczego bog zrobil w c🤬ja adama i ewe mowiac ze nie moga jesc owocu tylko z drzewa dobra i zla a z reszty moga po czym usuwa drzewo zycia, gdzie masz dowod na to ze byl potop i dlaczego bog kazal noemu po wyjsciu z arki zabic ocalone zwierzeta? to jakie gatunki nie przetrwaly?
to tak na szybko bo pytan mam miliard, czekam na odp
popierwsze my zmamy złą definicje Boga : Bóg to dążenie do poznania całkowitej prawdy .
No to teraz idzie paradoks : najczęsciej szukają Boga(bo szukają prawdy) ateiści ..
te lepiej nam tu powiedz gdzie jest niebo i orginal biblii, dlaczego bog zrobil w c🤬ja adama i ewe mowiac ze nie moga jesc owocu tylko z drzewa dobra i zla a z reszty moga po czym usuwa drzewo zycia, gdzie masz dowod na to ze byl potop i dlaczego bog kazal noemu po wyjsciu z arki zabic ocalone zwierzeta? to jakie gatunki nie przetrwaly?
to tak na szybko bo pytan mam miliard, czekam na odp
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie