Znalezione w sklepie ze "śmiesznymi rzeczami"?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<to jestes jakis dzwiny... Czasy gdy nie bylo tel kom o smartfonach nie wspominajac podczas posiedzenia na kiblu kazdy czytal z nudów sklad na butelce ktora byla pod rękąHehe, ale taka prawda. W całym swoim życiu nie sprawdzałem składu szamponu, żelu do mycia, pasty do zębów ani c🤬j wie czego innego co ma się w łazience.
No może jak na kiblu się coś brało aby chwilę poczytać ale mówię o celowym sprawdzaniu składu dla samej informacji.
Jedyne czym się kieruję przy zakupie szamponu i żelu do mycia to zapach. Niczym innym bo wszystkie normalne k🤬a działają identycznie.
Nawet ostatnio wziąłem inny szampon bo nie byłe tego co zwykle i dopiero jak mi się kończyło opakowanie to zauważyłem jakieś poj🤬e "vegan formula" na etykiecie.
Do znalezienia w kilku drogeriach -
Hehe, ale taka prawda. W całym swoim życiu nie sprawdzałem składu szamponu, żelu do mycia, pasty do zębów ani c🤬j wie czego innego co ma się w łazience.
No może jak na kiblu się coś brało aby chwilę poczytać ale mówię o celowym sprawdzaniu składu dla samej informacji.
Jedyne czym się kieruję przy zakupie szamponu i żelu do mycia to zapach. Niczym innym bo wszystkie normalne k🤬a działają identycznie.
Nawet ostatnio wziąłem inny szampon bo nie byłe tego co zwykle i dopiero jak mi się kończyło opakowanie to zauważyłem jakieś poj🤬e "vegan formula" na etykiecie.
No to dziwne, że taki oświecony naśmiewający się z polackiego robactwa
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<