Nie bez powodu "ateista" rymuje się z "gimnazjalista".
Przeczytaj (nie napiszę słuchaj bo jeszcze obrażę twoją inteligencję). Jakoś nie uśmiecha mi się wierzyć w brodacza, który to narodził się z c🤬y dziewicy. Ludzie nie wierzą w UFO, nie wierzą w zdolności nadprzyrodzone ale k🤬a wierzą w taki kit? Ja p🤬lę.
Druga sprawa co mnie odrzuca w tej religii (i innych też). P🤬leni pedofile w czarnych sukienkach, spasione bydlaki wożące się wozami, na które ja mogę popatrzeć z zazdrością bo w tym kraju by się takiego dorobic musiałbym kraść lub zostać takim obleśnym hipokrytą.
Trzecia sprawa, to jak wygląda religia w szkołach (w ogóle co to robi w szkole?). Wpieprzają uczniom oceny za ich wiarę? Pamiętam jak za zasrane bieżmowanie chcieli kasę i uzupełnioną tabelkę ze spowiedziami, za komunię też chcieli opłaty.
Kolejna sprawa, opłaty za pogrzeb, ślub - co łaska... ale od pewnej kwoty.
Kiedyś przylazł ksiądz po kolędzie, oczywiście liczył na kopertę co mi uświadomił gdy wychodził - ja odparłem "poproszę rachunek za usługę jaką ksiądz wykonał" - chyba się obraził i poszedł w p🤬du.
Gimnazjum skończyłem lata temu, twój rym jest wart tyle co ten przykurczowy raperuś tede - gówno.
Hah, tak na dowidzenia.
Nie bez powodu "ksiądz" kojarzony jest z "pedofilem".
Bo na tym polega ateizm. Ateiści założyli sobie, że będą walczyć z każdą religią
podpis użytkownika
Nie dla psa, dla pana to!Muehehe, trochę dystansu ci się przyda. Nie spinaj się tak, bo żyłka ci pęknie i umrzesz
![]()
BTW SalvaCzoko ch*j ci w oko - ładniejszy rym, prawda?