podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Gówno, a nie tak powinno być. Jakby do Polaka tak się odzywali to by nie było końca komentarzy typu ChWDP i tym podobnych.
Z jednym tylko mogę się zgodzić , nazjeżdżało się się ukrów i się za bardzo zaczynają panoszyć.
W imieniu Polaków - przepraszam Ukraińcy za policjantów
Przepraszam, za pomyłkę - pisałem w emocjach - na szczęście kolega @mit2 to wychwycił
A "kmiocie" to czasem nie zwykł mawiać Jaś Kapela? Masz tu konto Jasiu?
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemNie jesteśmy kolegami, brudny upadlińcu.
I nie waż się pisać w imieniu Polaków.
"Kmiot" to bardzo stare słowo. Żadna lewacka p🤬da nie jest w stanie go sobie przypisać.
A teraz wracaj do siebie walczyć z kacapami
Yyy... Ale dlaczego on nie walczy za ojczyznę?
Jak nienawidzę psów w ostatnim czasie tak ten filmik powinien być puszczany wśród normalnych ludzi aby ocieplić ich wizerunek. bardzo dobre zachowanie tych Panów. j***ć to ukraińskie dziadostwo. Vipy j***ne się nazjezdzaly i zatruwają życie Polakom.
Oj Ty zadziorny wojowniczy śmieszku Jesteś taki groźny po tym kablu, że aż mógłbym pomyśleć że pod tym wypranym przez nacjonalizm beretem jest coś innego niż dobry chłopak
Nie szkaluj Ukraińców, nie szczuj na nich. Nic Ci nie zrobili. Musimy im pomagać, bo to wojna cywilizacji w której stoimy z Ukrainą po tej samej stronie. Ich waleczny opór wyniszcza Rosję, gwarantując nam spokój na kolejne dziesięciolecia.
Jeżeli czujesz, że stoisz z tymi brudasami i oszustami po jednej stronie to gratuluje, ale nie mieszaj w to Polaków. ukraincy nigdy by nam nie pomogli, w przypadku gdybyśmy my byli najechani, ukraińcy jedyne co by potrafili to siedzieć cicho i udawać że nic się nie dzieje. Serdeczny c🤬j ci w dupe, za pisanie takich rzeczy lewicowy klaunie.
Ani Ty ani ja nie wiemy czy by nam pomogli czy nie. Natomiast te gesty przyjaźni pomiędzy Dudą a Zełenskim, to ile tu przyjęliśmy ich obywateli, to są podwaliny wielkiej przyjaźni na lata jakiej nasz kraj jeszcze z nikim nie doświadczył. Nie sp🤬olmy tego swoim popapranym nacjonalizmem. Ukraińcy mają zasoby naturalne będące dla nas cywilizacyjną szansą (choć może nie z obecnym oszołomami u władzy). Do tego nasze państwa razem mają więcej obywateli niż większość krajów Europie. Mieć przyjaciela ze wspólną granicą to skarb. Zacznijcie to rozumieć.