Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Denerwuje mnie już to naśmiewanie się z czarnych obywateli świata. Oni mają takie same prawa jak my biali ludzie. Ten obrazek obraża nie tylko czarnych ale i poniża poziom inteligencji autora.
Nie no, żartowałem, je*ać cz🤬chów i obame.
Kine - połóż sobie kawałek papieru toaletowego na powierzchnię, jak poleci jeden klocuch to nie ochlapie, gorzej jak podwójny . No i na półkowym kiblu jebie niemiłosiernie, po wysraniu trzeba szybko sp🤬alać
@ Mieszek_Kiler jak do k🤬y j🤬ej mozna pisac "wow" , "uszanowanko" masz jakieś zaburzenia psychiczno behawioralne że nie potrafisz zachowywać sie jak człowiek, tylko jak te p🤬lone gimby kopiować jedno kurewstwo gorsze od drugiego i powtarzać jak mantre...? żałosne... a h🤬j usuwajcie admini gówno mnie to obchodzi bo musiałem to poirytowanie z siebie wyrzucić
Kine - połóż sobie kawałek papieru toaletowego na powierzchnię, jak poleci jeden klocuch to nie ochlapie, gorzej jak podwójny . No i na półkowym kiblu jebie niemiłosiernie, po wysraniu trzeba szybko sp🤬alać
Ja mam lepszy patent - odrywam trzy złączone listki i robię taki most wiszący pod dupą, i jak sram to stopniowo opuszczam most do kibla.
Zapraszam i polecam, Piotr F.