Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Macie, byście nie zapomnieli jego plaskatego ryja W rodzinie zastępczej mnie on najbardziej wk🤬iał ( za dzieciaka sie ogladalo bo teraz to psychiatryk k🤬a)
podpis użytkownika
Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Jakos nie czuje fenomenu tej bajki. Nie wiem, moze jestem pop🤬lony, ale ten humor jest dla mnie zbyt lekki, taki do usmiechniecia sie, a nie do dobrej beki. Bardzo wiele jest obecnie tworow z humorem do usmiechniecia sie wiec raczej sredniawka.
Sorry, ale ogladanie tego typu rzeczy powyżej powiedzmy 20stego roku życia i śmianie się z nich, uważanie za legendarne, świadczy wg mnie o lekko mowiac niedorozwinieciu tudziez debilizmie.