Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Pamiętam czasy starego cartoon network i fox kids. To były bajki Ed + Edd i Eddy, 2 głupie psy, Oggy i karaluchy, Chojrak, Pinky i Mózg, i wiele innych A teraz to nawet szkoda gadać co leci w TV. A z tych jeszcze starszych bajek to pamiętam Wilka i Zająca. Niestety tą bajke tak ostatnio sp🤬zielili dodając do orginału polski dubbing
To jest bajka z czasów, kiedy CN był zajebisty. Ostatnio obejrzałam wszystkie sezony Edów w kilka dni po długim czasie nieoglądania (od dzieciństwa) i czuję się spełniona. Dawno nie ryłam mordy jak głupi debil.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
@Up.
Ostatnio też właśnie zabrałem się za takową "lekturę".
K🤬a, Sadol, mózgożerne kreskówki, niedługo nic nam nie zostanie.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
A ktoś kojarzy tą bajkę o rodzince kosmonautów co to jeździli na wrotkach itp.? Też leciała kiedyś na CN tylko pamiętam że wtedy to Cartoon Network sie po niemiecku oglądało
Albo MiniMax po 20 hyper leciał - pamiętacie, co było jeszcze przed tym?