Cytat:
No patrz, a mnie mało interesują tuningi. Bo to właśnie podrasowanymi w stodole "wozami" się typowe dzieciaki podniecają.
W moich postach cały czas porównywałem seryjne auta.
No to mamy remis z lekką przewagą lanosa, bo ma lepszy i mocniejszy silnik.(chociaż jak miałbym kupić gołego paździerzowego civika 1.4 i nic w nim nie poprawić, to wolę już golfa 3 i milion innych samochodów matko jedyna, no i ten który nic nie poprawia w autach, które ledwo jeżdżą w serii, bo są stare i mają wszystko rozj🤬e ma w dupie coś jak sztywność budy czy hamulce, bo ktoś, kto kupi civika by po prostu jeździć, to biedny człowiek, który kupuje auto po cenie złomu, byle tylko jechało do przodu ale jednak skusił się znaczkiem, ja pisałem o bardziej ambitnych rzeczach). Lanosa nie uświadczysz w wyścigach, bo to auto, jak wspomniałem wcześniej mega niedocenianie i jak już się pojawia, to zwykle wygrywa zlot. One są tylko cichociemnymi zabójcami w miastach. Włącz yt wpisz lanos barskoo czy tam inni, co jednak z lanosem coś zrobili. Civikowe stuckersy jdm to zwykle wieś. Jak ktoś umie tuningować to z lanosa i z civika zrobi łądnego hot hacza. Wpisz sobie lanos sport i poszukaj co robią z lanosami, albo wejdź na forum lanosa, tam są różnorakie projekty.
Cytat:
Hah, akurat Nissany po "małżeństwie" z Renault pogrążyły się całkowicie. Teraz dopiero dzięki Quashquaiowi i Pulsarowi firma wstaje z dołka.
Sr20de, primera gt p10-p11, gtr 32-35, 350z, 370z, s14-15, sx 200. O innych Nissanach i ogólnie japończykach nawet szkoda mi zużywać klawiatury.
Cytat:
Czy z tuningiem, czy bez - Lanos jest lata świetlne za Civiciem.
Nadal nie dałeś żadnego argumentu, dla czego tak ma być, a ja napisałem całą litanię tego, co naocznie jest lepsze. (więc nie jakość spasowania wnętrza, czy sztywność budy)