Jak mi się podoba podejście polskiego postepowego społeczeństwa.
Nadal przeświadczenie że tatuaż ma tylko kryminał albo marynarz.
Ludzie którzy farbuja łby na różowo w kratkę, chodzą w pogryzionych przez psa spodniach i inne tego typu rzeczy. No ale przecież zawsze lepiej na kogoś wskazać i powiedzieć że jest poj🤬y niż stanąć przed lustrem i powiedzieć to samo.
Jak zwykle ocenianie innych z perspektywy wyglądu.
Osobiście znam gościa co wygląda jak brudnopis. Zresztą ma własny salon. Magisterkę na kilku specjalnościach, biegle gada w kilku językach no ale przecież jest poj🤬y.
Weźcie czasem w lustro spójrzcie.
Źle zrozumiałeś odp. kolegi więc ja Tobie odpowiem.
Dziewczyna bez tatuażu na starość będzie wyglądać jak babcia.
Dziewczyna na starość z tatuażem będzie wyglądać jak babcia co ma nie po kolei w głowie![]()
Jak Cię widzą tak Cię piszą.
Osoba która decyduje się na robienie dziary powinna dobrze o tym wiedzieć;p
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Tom prosty quiz.
Rozmawiasz z kimś i dobrze wam się gada. O wielu tematach itd.
Nagle ten ktoś zdejmuje koszulę i okazuje się cały podziargany.
Czy to jest ten moment kiedy staje się poj🤬y itd?
Jeśli już się rwiecie do oceny to może chociaż obiektywnie.
Ja pomimo że mam tatuaże to jakiegoś kozła na brzuchu bym sobie nie zrobił. Ba uważam że to głupie jednak to a nie ta dziewczyna. Dlaczego?
Ponieważ stosując te kryteria oceny mogę powiedzieć że sąsiad jest poj🤬y ponieważ woli blondynki a ja brunetki. A to tylko jego wybór inny niż mój i dopóki nie będzie mi próbował na siłę wepchnac swojej ideologii to niech sobie i chłopa r🤬a. C🤬j mnie to boli.
Niestety tak u nas jest ze każdą jednostkę która wyróżnia się z tłumu trzeba napietnowac.
A do kolegi co mnie cytował i płacze że : "Sam jestem wydziarany i szczerze Ci powiem, że mam w dupie zdanie innych na mój temat. Każda moja dziara to minimum 2 lata przygotowań. Projekt, miejsce, sens danego tatuażu. " Jak masz to w dupie to czemu płaczesz, Płaczku?
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.