Wysłany:
2009-06-29, 10:23
, ID:
63063
1
Zgłoś
Wypowiem się.
Opcji minus nie będzie napewno, z bardzo prostego powodu: liczba minusów przewyższyłaby liczbę piw i niewiele tematów zostawałoby na portalu, co z perspektywy niezarejestorwanego użytkownika odwiedzającego ten portal i otwierającego tylko główną stronę oznaczałoby że nic się na nim nie dzieje. Byłoby to dla niego samobójstwo. Minusy by leciały z wielu powodów, a najważniejszy to taki iż ludzie mają różne poczucie humoru zatem minusy by leciały i za mocne chamskie rzeczy i za słabe. Dodatkowo jeszcze wzajemne animozje mogą sprawić że ktoś będzie nabijał minusy/plusy komuś kogo nie lubi/lubi.
Co do piw samych w sobie to ich jedynym przeznaczeniem jest ocenianie tematów i ewentualnie komenatrzy. Liczba piw które otrzymaliście i daliście nie ma żadnego znaczenia (ja na nie nie patrzę zupełnie). Także wszelkie teksty o nabijaniu piw są idiotyczne. Piwa są bo jakiś system nagradzania musi być. Wcześniej ja decydowałem co nie wyjdzie z poczekalni i parę osób miało o to do mnie pretensje, teraz Wy sami decydujecie i też jesteście niezadowoleni.
kubasias nie jesteś sam na tym forum i to że Ciebie coś nie śmieszy to nie znaczy że innych. Spróbuj dodać dziennie kilkanaście śmiesznych dla wszystkich rzeczy (ja oglądam dziennie dużo filmów z amerykańskich serwisów np. Youtube a dodaje może co dziesiąty więc to bardzo czasochłonne) to zrozumiesz że ciężko tu ludziom dogodzić. To co może Ci się wydawać że jest super sadistic nie wychodzi z poczekalni a jakiś głupi obrazek albo odgrzewany kawał sprzed 10 lat nagle ląduje na głównej i ma 70 piw. I co ja z tym mogę zrobić? Taka jest wola użytkowników i ja ją szanuję. Inna sprawa że filmom trudniej wyjść z Poczekalni niż kawałom i zdjęciom, ludzie się lenią i ich po prostu nie oglądają bo im się nie chce.
Czy kiedyś były lepsze rzeczy? Nie wiem, myślę że było podobnie jak teraz, były lepsze i gorsze rzeczy, filmy/zdjęcia z kotami przewijały się przez cały czas więc nagłe zbulwersowanie jednym zdjęciem wydaje mi się być nie na miejscu.
Zatem nic się generalnie nie zmieni, chcecie lepszy serwis - to sami go twórzcie, dodajcie tematy które Waszym zdaniem tu pasują bo narzekać to se każdy może.