jestem kobietąmyslisz ze jestes fajny
bo napisales ze masz wszystkich w dupie?
zamieszczam dla tych co chcą oglądać, czytać potrafisz ? tematu nie widzisz ? Kotki vs Dzieci. Nie jest temat na hardzie ? nie będzie flaków i mózgów, nie moja wina że c🤬jowo kojarzyszObrazki zamieszczasz tez tylko dla tych 2 osob , czy dla wszystkich?
no własnie jesteś kobietą...
nic dziwnego ze zdjecia są na tak niskim poziomie
Ale teraz przynajmniej widać kto chce nap🤬lic jak najwiecej tematów i zebrać najwiecej piw... za byle co
Twoje rozumowanie na temat tych dwóch osób jest równie śmieszne jak Twoje posty
Esne pisałaś ze 2 wazne osoby nie zwrocily Ci uwagi
mowisz pewnie o innych moderatorach
Linek nic dziwnego sam wstawia durne zdjecia myszy i "pseudo groźne sytuacje" ...
już nie jest ? zmień jeForum sadistic.pl było dla mnie miejscem gdzie ze wszystkich portali w internecie mozna było zobaczyc najlepsze
dołączyłam tutaj jak już były piwa, ile ich mam ? nic mnie to obchodzi. Jak by mi trochę zależało na piwach wrzucała bym wszysko co idzie z joe monster, niestety na joe monster nie ma rozj🤬ych głów.MOWIE NIE całemu systemowi piw i postów ... zamienia się to w durną rywalizację, tworzy sie zj🤬a hierarchia.
uważaj na słowa, wolisz 4chana na c🤬j tu siedzisz ?wracając tutaj widze tylko jak w postaci tematów gowno sie z was wylewa....
poczytaj swoje posty i argumenty to zobaczysz co jest denneDenne p🤬lenie tak samo moge powiedziec: "jak chcesz wstawaic koty to idz na inne forum..."
btw nie rozumiem tego patrząc na Twoje tematy wiekszosc jest bardzo dobra ...
Ale teraz przynajmniej widać kto chce nap🤬lic jak najwiecej tematów i zebrać najwiecej piw... za byle co