Jak ma chociaz p*zde zdrowa to daj linka
Ja p🤬le, doczekaliśmy tak zidiociałych czasów, że ludzie chcąc podbudować swoje sk🤬iałe ego są w stanie na siłę uszczęśliwiać te nieszczęsne zwierzęta zamiast je po prostu k🤬a uśpić. J🤬i debile
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Ja p🤬le, doczekaliśmy tak zidiociałych czasów, że ludzie chcąc podbudować swoje sk🤬iałe ego są w stanie na siłę uszczęśliwiać te nieszczęsne zwierzęta zamiast je po prostu k🤬a uśpić. J🤬i debile
podpis użytkownika
Zawsze stoi.ślepy kot trzymany w warunkach domowych to nie znowu takie nieszczęście . Ponadto c🤬j ci do tego jak ludzie wydają pieniądze , nie twoja kasa , to nie płacz dziewczynko.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!Ja p🤬le, doczekaliśmy tak zidiociałych czasów, że ludzie chcąc podbudować swoje sk🤬iałe ego są w stanie na siłę uszczęśliwiać te nieszczęsne zwierzęta zamiast je po prostu k🤬a uśpić. J🤬i debile
Bogaty ma w dupie, bo on ma tylko wizję czerpania pieniędzy, więc najczęściej pomagają zwykli ludzie którzy nie zarabiają milionów
.Jaki ból dupy że ktoś chce kota wyleczyć, może k🤬a przestańcie zaglądać wszystkim do portfela, skoro ludzie wpłacają, to znaczy że chcą nikt ich nie zmusza. u mnie w mieście działa taka organizacja i robią wiele pożytku, bo wyłapują te dzikie koty i je sterylizują, przez co jest ich coraz mniej. Kiedyś jak wychodziłem na osiedle to całe stada tych miauków latały, dzisiaj? Nie pamiętam kiedy widziałem dzikiego psa czy kota.
Bogaty ma w dupie, bo on ma tylko wizję czerpania pieniędzy, więc najczęściej pomagają zwykli ludzie którzy nie zarabiają milionów.
Jaki ból dupy że ktoś chce kota wyleczyć, może k🤬a przestańcie zaglądać wszystkim do portfela, skoro ludzie wpłacają, to znaczy że chcą nikt ich nie zmusza. u mnie w mieście działa taka organizacja i robią wiele pożytku, bo wyłapują te dzikie koty i je sterylizują, przez co jest ich coraz mniej. Kiedyś jak wychodziłem na osiedle to całe stada tych miauków latały, dzisiaj? Nie pamiętam kiedy widziałem dzikiego psa czy kota.
Ale ty p🤬lisz w tych swoich komentarzach. Zawsze masz przeciwne zdanie nie bo tak uważasz ale dlatego bo chcesz być oryginalna.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.