A nie pomysleliscie że cierpa stojąca jak p🤬da na prawym pasie na awaryjnych przyczyniła się do tego dzwona ? Chłop szedł pewnie prawym, bo lewy okupują ćwoki z kółka różańcowego, chciał ominąć złotowe i poszedł bokiem, którego nie opanował.
Gwoli ścisłości zanim się jakieś p🤬doliny rozpisza cierpa stoi na zakazie.
Zalaczam zdjecie z tego miejsca, z widocznym znakiem
A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Przygłup ze Słowacji rozdupcył znak i latarnię. Powinien za to zapłacić. Szkoda, że mu się to gówno nie zapaliło. Może jestem złośliwy, ale mieszkam niedaleko od tego miejsca i wk🤬iają mnie debile jeżdżący na pełnej k🤬ie i hałasujący w nocy swoimi pierdzącymi gównami. Mam nadzieję, że każdy z tych c🤬jów jeżdżących przez Rondo Grzegórzeckie jak poj🤬y, prędzej czy później zdechnie w swojej trupiarce na kołach.
Taki ze Słowacji jak ty z Ugandy.
A do pucujacych się powyżej- nigdzie nie umniejszam winy woźnicy ferrari, wskazuje tylko na fakt że cierpa nie powinna tam stać. Aha, co do jego umiejetnosci- nie nabedziecie choćby promila tego co on potrafi, bo nie będziecie mieli do końca życia okazji nawet powąchać jak pachnie wnętrze takiego wozu, cebulaki.