podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresBez obrazy, ale nie rozumiem jak mogą kogoś śmieszyć prymitywne i prostackie rysunki Mleczki. Jego pracę prezentują ten sam poziom co niemiecki humor w stylu: włożył chłop babie parasol w dupę i go otworzył- no ubaw po pachy. I jeszcze te zwroty w stylu "kultowe rysunki Mleczki", to już JA P🤬LE- przecież poziom jego humoru to połączenie gimnazjalisty i erotomana-gawędziarza. Nie rozumiem tego fenomenu...
Bo jesteś głupi i zadufany w sobie. Nie nie obrażam Cię, to diagnoza. Zmień te dwie rzeczy i zrozumiesz to czego nie rozumiesz. I nie, nie lubię Mleczki.Bez obrazy, ale nie rozumiem jak mogą kogoś śmieszyć prymitywne i prostackie rysunki Mleczki. Jego pracę prezentują ten sam poziom co niemiecki humor w stylu: włożył chłop babie parasol w dupę i go otworzył- no ubaw po pachy. I jeszcze te zwroty w stylu "kultowe rysunki Mleczki", to już JA P🤬LE- przecież poziom jego humoru to połączenie gimnazjalisty i erotomana-gawędziarza. Nie rozumiem tego fenomenu...
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Bez obrazy, ale nie rozumiem jak mogą kogoś śmieszyć prymitywne i prostackie rysunki Mleczki. Jego pracę prezentują ten sam poziom co niemiecki humor w stylu: włożył chłop babie parasol w dupę i go otworzył- no ubaw po pachy. I jeszcze te zwroty w stylu "kultowe rysunki Mleczki", to już JA P🤬LE- przecież poziom jego humoru to połączenie gimnazjalisty i erotomana-gawędziarza. Nie rozumiem tego fenomenu...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.