Dlaczego ci kosmici zawsze zostawiają wiadomości w zbożu?
Ach, pomyśleć że znajdą się tak naiwni ludzie którzy wierzą w takie historyjki. Ludziom zanika chyba zdolność racjonalnego myślenia i analizowania pewnych faktów. Wszyscy tam wyżej (czytaj bogata elita świata) manipulują nami w każdej sferze życia i robią debili... i to im się udaje niestety;/
Ja zasadniczo mam tylko nadzieję, że za mojego życia okaże się czy jesteśmy sami czy nie.
Do panów twierdzących, że gdzieś tam ktos nie mógł wymyślić tego samego co my. Zobaczcie jacy byliśmy tysiąc lat temu. Nap🤬laliśmy się scyzorykami po krzakach a teraz w kieszeni w szajsfonie trzymam więcej wynalazków i technologii niż powstało przez te pierwsze 1000 lat. Jeśli jest gdzieś cywilizacja istniejąca 100, 200, 500 tysięcy lat to mogą już być nawet niewidzialni i siedzieć u was w pokoju patrząc jak fapujecie.
Typowe zamknięte horyzonty. My to się możemy rozwijać ale inni to już nie. Jesteśmy naj a NAJbardziej mamy NAJ🤬e w głowach.
Ach, pomyśleć że znajdą się tak naiwni ludzie którzy wierzą w takie historyjki. Ludziom zanika chyba zdolność racjonalnego myślenia i analizowania pewnych faktów. Wszyscy tam wyżej (czytaj bogata elita świata) manipulują nami w każdej sferze życia i robią debili... i to im się udaje niestety;/
podpis użytkownika
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoksTak się właśnie zastanawiam czy wysyłając ten komunikat nazi ziemscy geniusze nie wyj🤬i im w piździec 200 hektarów buraków ćwikłowych i w ten sposób tamci chcieli się zemścić - gniotą tu i tam pola zboża (jak wiadomo z mąki robi się chleb itd itp) więc są pewni że teraz zdychamy z głodu.....
dobra nie pije więcej harnasia...