Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Az odswiezylem swoje konto z ktorego nie korzystalem od dawna zeby wrzucic ten filmik bo az padlem ze smiechu.
To pierwsza moja wstawka wiec mozecie bic!
prawdopodobnie powinienes sie czepiac autora tej parodii a nie mnie, ale skoro uznal przyjal taka konwencje i widac ze to zamierzone to nie wiem o co sie tak czepiac.. ; )
Taka fajna postać, taki fajny świat, taka fajna gra i jakiś zj🤬y c🤬j musiał wp🤬lić się ze swoimi politycznymi wynurzeniami. Ech, aż szkoda. Szkoda Wiesia.
Koledze chyba dopiero internet doprowadzili Pisz dalej głupie komentarze i wal gruchę do słownika, ale broń Cię Panie Borze nie szukaj informacji o pikeju bo będziesz miał traumę do końca rzycia!
Pogratulować debilizmu autorowi tego... czegoś. Podłożyć głos z jakimś politycznym bełkotem pod zwiastun gry o facecie, który z założenia trzyma się jak najdalej od polityki i za wszelką cenę stara się zachować neutralność.