A dlaczego nie? Pokarało mnie i urodziłem się w tym kraju przegrywów z husarskim proporczykiem w dupie. Co poradzić?
Mówi ze ma w dupie koronę ze nie włącza radia i tv i dzięki temu nie słucha tych p🤬len i ma to w dupie
Tyle powiedziała
Zawsze możesz się postarać o paszport innego kraju
Wybierz jakiś i droga wolna jak cię polskość mierzi .
A odemnie h🤬j ci w dupe
A jak masz z tym problem to adres ci podam i zapraszam na mały sparing kmiocie bezpaństwowy
Taki znajduch z ciebie bez poczucia przynależności taki przegryw co chce przeżyć a nie żyć .
Szkoda twoich dzieci jak je będziesz miał bo wychować na wdupowlazy liżące dupe jakiemuś Niemcowi udowadniając na sile ze są takimi samymi
Mówi ze ma w dupie koronę ze nie włącza radia i tv i dzięki temu nie słucha tych p🤬len i ma to w dupie
Tyle powiedziała
Zawsze możesz się postarać o paszport innego kraju
Wybierz jakiś i droga wolna jak cię polskość mierzi .
A odemnie h🤬j ci w dupe
A jak masz z tym problem to adres ci podam i zapraszam na mały sparing kmiocie bezpaństwowy
Taki znajduch z ciebie bez poczucia przynależności taki przegryw co chce przeżyć a nie żyć .
Szkoda twoich dzieci jak je będziesz miał bo wychować na wdupowlazy liżące dupe jakiemuś Niemcowi udowadniając na sile ze są takimi samymi
podpis użytkownika
Ty, byłeś tu. Ona, była tam. A wszyscy inni, byli gdzie indziej...Śmieszne patusy Już się chcą bić, bo inne poglądy
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.No widzisz będąc idiota nie skorzystałeś z szansy siedzenia cicho i musiałeś się ujawnić
Dla twojej wiadomości rosyjski jest słowiańskim językiem tak hak nasz i około 57% języka jest identyczna z naszym
Różnice wybrzmieniu wynikają ze sposobu akcentowania i artykulacji zgłosek i sylab .
Większe podobieństwo jest między słowiańskimi językami z grupy zachodniej i tak Słowacji ma około 70% podobnych słów do naszego
Śmieszne patusy Już się chcą bić, bo inne poglądy
A dlaczego nie? Pokarało mnie i urodziłem się w tym kraju przegrywów z husarskim proporczykiem w dupie. Co poradzić?