Przecież po nicku widać, że to lesbijka.
γυνή, gyne – kobieta
φίλος, philos = miłujący
Ooo! Moja ulubiona debilka wróciła
![]()
No dobra, pokaż mi gdzie obraziłem Polskę.
Już abstrah🤬jąc od tego, że jest ogromna różnica między krytyką kraju przez pojedynczego człowieka i jego obywatela, a obrażaniem jednego kraju przez drugi na arenie międzynarodowej. No ale jesteś debilką, więc masz prawo tego nie wiedzieć. Nie masz za to jednak prawa głosu.
A czy jeden kraj obrazić może inny kraj? Wybacz, śmiem wątpić - pierwszy nie ma ust, drugi - uszu.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Tobie tłumoku trzeba wszystko wykładać łopatologicznie
?
Jeśli więc mówisz: w Polsce jest 10 razy biedniej niż w UK,
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Ha! Niemiły jesteś
![]()
Chłopcu tylko rżnięcie w głowie?
o jakie skróty myślowe ci chodziło i o jakie proste zdania?
Nie będę się powtarzał, zwłaszcza że tobie nie dałoby się nawet objaśnić konstrukcji cepa. Poproś kogoś żeby p🤬lnął cię młotkiem, może coś ci się przestawi, wskoczy na miejsce i zaczniesz rozumieć rzeczy, które są jasne nawet dla średnio rozgarniętego gimnazjalisty.Spróbuj objaśnić "skrót myślowy": "jeden kraj obraża na arenie międzynarodowej drugi".
Gdzie cytat? Nie pamiętasz już swoich tez?
Nie, nie było. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Było, że na zachodzie jest lepiej niż w Polsce - oczywista, k🤬a, oczywistość (parafrazując kogoś tam), z którą każdy się zgodzi. Oprócz tępej strzały, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem, za to przeinacza i rozumie po swojemu.Było coś na zasadzie: w Polsce nie da się żyć, w Polsce nie da się przeżyć... Za to na zachodzie!
I nie ma w tym żadnej konfabulacji, przyjacielu
Jeśli jednak "źle cię zrozumiałam", możesz przypomnieć swoje stanowisko.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Ale, psychusiu, nie obraziłam cię ani razu.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Do jednego możemy i musimy dążyć: by mianowicie w każdym kroku wiernie opisywać to, co ze swego punktu widzenia i po najpoważniejszym zbadaniu rzeczywiście widzimy.
Z czego cytatami? Czego dotyczącego?
Jeśli bym znalazła taki, który przeczyłby jakiejś twojej tezie, uwierzyłbyś, że tej tezy nie uznajesz?
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Możesz w końcu sam zacytować siebie z pamięci, a wtedy nie będzie nawet mowy o pomyłce przy ustalaniu autora cytatu...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.