zdobył uprawnienia na ukrainie?
podpis użytkownika
czarna fortuna... Ale zawsze znajdują się jakieś niedomyte c**y, podejrzewam,że kacapofile, którym się to nie podoba.
Zastanawia mnie takie ciągłe p🤬lenie o tej Ukrainie, To jak z Polakami w UK , część leniwych brytoli też się do nas tak odnosiła. Jakies p🤬lenie ze jemy łabędzie, łowimy karpie w stawach i je zjadamy, pamiętam te historie . Tymczaasem jesteśmy tam pewnie najbardziej pracowitą mniejszością. I podobnie jest u nas. W sezonie pracuje w Polsce pewnie ponad milion Ukraińców. Są nam najbliżsi kulturowo, pracują bardziej wydajnie, za mniejsze pieniądze, właściwie bez nich możemy zapomnieć o przyzwoitym wzroście gospodarczym. tak naprawdę kazdy z nas powinien robić wszystko żeby nie tylko przyjezdzali ale wręcz osiedlili się tu na stałe i nie sp🤬olili do Niemiec , bo ci aż przebieraja nogami żeby ich przyjać. Ale zawsze znajdują się jakieś niedomyte c🤬y, podejrzewam,że kacapofile, którym się to nie podoba.
Zastanawia mnie takie ciągłe p🤬lenie o tej Ukrainie, To jak z Polakami w UK , część leniwych brytoli też się do nas tak odnosiła. Jakies p🤬lenie ze jemy łabędzie, łowimy karpie w stawach i je zjadamy, pamiętam te historie . Tymczaasem jesteśmy tam pewnie najbardziej pracowitą mniejszością. I podobnie jest u nas. W sezonie pracuje w Polsce pewnie ponad milion Ukraińców. Są nam najbliżsi kulturowo, pracują bardziej wydajnie, za mniejsze pieniądze, właściwie bez nich możemy zapomnieć o przyzwoitym wzroście gospodarczym. tak naprawdę kazdy z nas powinien robić wszystko żeby nie tylko przyjezdzali ale wręcz osiedlili się tu na stałe i nie sp🤬olili do Niemiec , bo ci aż przebieraja nogami żeby ich przyjać. Ale zawsze znajdują się jakieś niedomyte c🤬y, podejrzewam,że kacapofile, którym się to nie podoba.
Jeżeli czytane cię męczy i nie potrafisz przeczytać książek czy świadectw z okresu "Rzezi Wołyńskiej" to obejrzyj film "Wołyń" - jeden z lepszych polskich filmów, a znajdziesz część odpowiedzi na pytanie "dlaczego".
Drugą częścią odpowiedzi jest aktualna polityka rządu ukrów, która tych wszystkich sk🤬ysyńsko-oktutnych morderców dziesiątków tysięcy polskich kobiet, dzieci, starców i mężczyzn stawia za wzór do naśladowania dla współczesnych Ukraińców czyniąc z nich "bohaterów narodowych".
Mam nadzieję, że pomogłem.
podpis użytkownika
czarna fortunaZastanawia mnie takie ciągłe p🤬lenie o tej Ukrainie, To jak z Polakami w UK , część leniwych brytoli też się do nas tak odnosiła. Jakies p🤬lenie ze jemy łabędzie, łowimy karpie w stawach i je zjadamy, pamiętam te historie . Tymczaasem jesteśmy tam pewnie najbardziej pracowitą mniejszością. I podobnie jest u nas. W sezonie pracuje w Polsce pewnie ponad milion Ukraińców. Są nam najbliżsi kulturowo, pracują bardziej wydajnie, za mniejsze pieniądze, właściwie bez nich możemy zapomnieć o przyzwoitym wzroście gospodarczym. tak naprawdę kazdy z nas powinien robić wszystko żeby nie tylko przyjezdzali ale wręcz osiedlili się tu na stałe i nie sp🤬olili do Niemiec , bo ci aż przebieraja nogami żeby ich przyjać. Ale zawsze znajdują się jakieś niedomyte c🤬y, podejrzewam,że kacapofile, którym się to nie podoba.