To jest całkowicie legalne. To działa tak samo jak wynajem samochodu z kierowcą na wesele. Nie korzysta się z przywilejów taksówki i żeby się przejechać musisz zadzwonić i wynająć samochód w centrali. .
Ja nie płacze, bo całkiem nieźle sobie radzę, jedynie staram się poruszyć twoim zastygniętym mózgiem. Nikt nigdzie nie musi wyjeżdżać, a biurokracja nie jest potrzebna aby istniała cywilizacja. Coś jeszcze ci wytłumaczyć? Twój awatar świetnie pasuje do twojej osoby, kiedyś błazny nie musiały być zbytnio inteligentne.![]()
Kolejny przyczynek do stwierdzenia, że ten bandycki narodek trzeba jedną ręką trzymać mocno za ryje, a drugą nap🤬lać po łbach. polactwo wręcz brzydzi się uczciwą pracą, ukraść, oszukać, zakombinować - to jest wasz żywioł.
1) o kurde aż sie zainteresowałem. gdzież to takie rozwinięte cywilizacje bez aparatu państwa?
2) co do wcześniejszej twojej wypowiedzi o udział skarbu pańśtwa: to oczywiście jak każdy socjalista jesteś niedouczony i pewnie twoje radzenie sobie nieźle to jakaś lewa działalnośćprzykład z tapczanem z dupy wzięty bo jak ktos se sprzedaje tapczan jednorazowo to mu się państwo w o nie wpiedala... ale jesli ktos to robi jako stałe zrodlo przychodów to żebyś nie przegrzał zwojów myślowych przedstawie to tak: wyobraź sobie że państwo to taka wielka galeria, reklamuje się wydaje kase na marketing, no i taki pan kazek co to jak twierdzisz państwo mu sie wpiedala, to sklep który takiej galerii musi zapłacić że może w niej sprzedawać swoje usługi. Każdy by nie chciał płacić galerii za powierzchnie handlową gdzie może sobie bezpiecznie sprzedawać, ale cóż galeria ma swoje wydatki
![]()
No wydaje się proste i logiczne. Logika jest królową nauk i wszystkiego. może nawet socjaliści to mogą pojąć![]()
podpis użytkownika
100% kiełbasyBrawo policja! Zawsze ścigam te sałaciarskie k🤬y bo to zwykli oszuści do n-tej potęgi. Ostatnio ok. 3 w nocy skorzystałem z taxi chcąc dotrzeć z centrum do siebie na Gocław. Ledwo gość ruszył ia stała się tragedia gdyż GPS mu się zesrał! Widzę, że biedny kombinuje, stuka, puka, resetuje, włącza nawigację w telefonie prowadząc jednocześnie samochód, w oczach ma rozpacz. Okazało się, że "zastępuje" właściciela taksówki, jedzie na jego licencji i nie ma pojęcia o topografii miasta. Chłopak jest z Ożarowa i akurat dziś zastępuje szwagra. Poprowadziłem cwaniaka do celu i podziękowłem za bezpłatny kurs. Nie protestował, nie miał uprawnień by mnie wozić a ja nie miałem obowiązku płacić. Biorąc pod uwagę to co złotówy robią kierowcom Ubera to zachowałem litość, mogłem postawić sprawę jasno - wyskakuj z 1000 zł albo dzwonię na policję i będziesz miał znacznie drożej.
To jest całkowicie legalne. To działa tak samo jak wynajem samochodu z kierowcą na wesele. Nie korzysta się z przywilejów taksówki i żeby się przejechać musisz zadzwonić i wynająć samochód w centrali.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Jeżeli nie chciałeś płacić za usługę to na c🤬j go prowadziłeś do celu? Mogłeś zrezygnować z usługi i wysiąść. Wolałeś pojechać. Ty go po prostu okradłeś. Zachowałeś się bardziej cwaniacko niż ten gościu który po prostu chciał zarobić parę groszy, cebula wysypuje ci się z kieszeni... Co za j🤬e polactwo... To jest jak z tymi od Ubera, ludzie zarabiali gruby szmal na Uberze, klienci mieli pół darmo przewozy ale trzeba z tym walczyć, i j🤬e prowokujące cebule policję wzywały do uberzystów... Równie dobrze możesz podejść do staruszki sprzedającej kanapki gdzieś w mieście na chodniku, op🤬lić kanapkę a na koniec powiedzieć że nie zapłacisz bo nie ma ona zezwolenia na handel.
podpis użytkownika
100% kiełbasy
W c🤬j legalne! Kogut z napisem TAXI, naklejka z cennikiem TAXI i taksometr w samochodzie. Po c🤬ju legalne...
Weź się synek doucz bo to jest samochód imitujący taksówkę i za to są kary i paragrafy.