Ja tam wole już im wirtualne piwo postawić ale jak Ty wolisz im "opędzlować gałę" to twoja sprawa. Tylko nie chwal się tym na forum.
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
Nieznajomość prawa nie zwalania z jego przestrzegania.
Zanim wsiadł mógł poczytać w internecie, mógł podzwonić po urzędach i popytać.
Tak łzawe tłumaczenia nie robią na mnie wrażenia.
W dzisiejszych czasach w Polsce nie ma bezrobocia. Mógł iść do innej pracy. Poszedł na łatwiznę i tak się skończyło.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ludzie łamią prawo a jak zostaną złapani to mają pretensje do całego świata tylko nie do siebie.
a ty lalusia wystawiasz paragoniki za opędzlowane kolby w tym j(uk)eju?Kolejny przyczynek do stwierdzenia, że ten bandycki narodek trzeba jedną ręką trzymać mocno za ryje, a drugą nap🤬lać po łbach. polactwo wręcz brzydzi się uczciwą pracą, ukraść, oszukać, zakombinować - to jest wasz żywioł.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<@up
Gość ŚWIADOMIE łamie prawo i okrada skarb państwa.
Wystarczy ci taki argument czy mam się produkować na 3 strony A4?
Dla mnie skarb państwa okrada obywateli. Ale każdy rozumuje według swojego poziomu inteligencji. Dlatego nigdy kapitalista nie dogada się z socjalistą. I możesz się wypowiedzieć na te 3-4 strony A4 bo po tej wypowiedzi biorę ciebie za debila.![]()
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Ktoś trzyma ci pistolet przy łbie i zabrania wyjechać do kraju w którym skarb państwa ciebie nie będzie okradać.
Możesz też zamieszkać w dżungli z jakimś afrykańskim plemieniem które nie wie co to cywilizacja i nie ma tam biurokracji.
Tyle możliwości płaczku.