podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompsonpodpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
A mnie bardziej zainteresowało co autor malunku 61-56 miał na myśli.
Dwóch marnuje czas na ławeczce a kolejnych dwóch marnuje czas nagrywając marnujących czas a my marnujemy czas na oglądanie tego.
Gratuluję. Właśnie zmniejszyłeś nasze PKB![]()
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Ale nagrywający ewidentnie ma jakieś problemy. ADHD?![]()
A mnie bardziej zainteresowało co autor malunku 61-56 miał na myśli.
podpis użytkownika
=============================================="za figuro w lewo panie i koło chaupy sołtysa po prawej stronie między buki cza wjechać a potem bez pola , bez łonke i bedzie chaupa z czerwonym dachym" - Ale jak zapytasz we wsi gdzie jest "Zak🤬ice 504" to ci nikt nie powie....
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<To są numery klatek bałwanie xD ieżeli blok ma kilka klatek to każda ma swój numer i inny adres. Wiem, w ziemiankach nie macie numerów
Wypraszam sobieDwóch marnuje czas na ławeczce a kolejnych dwóch marnuje czas nagrywając marnujących czas a my marnujemy czas na oglądanie tego.
Gratuluję. Właśnie zmniejszyłeś nasze PKB![]()
podpis użytkownika
Nigdy nie zaglądam do jednego tematu dwa razy, więc daruj sobie kierowanie do mnie komentarzy.